"Sâmbăta Neagră": Bilanţul morţilor din Colectiv a crescut la 41

Ultima actualizare:

    Incendiul din Colectiv s-a produs vineri noapte, 30 octombrieFoto Click!
Incendiul din Colectiv s-a produs vineri noapte, 30 octombrieFoto Click!

Încă nouă persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit, sâmbătă (7 noiembrie). Trei dintre ele erau internate la Spitalul de Arşi, iar una la Spitalul Universitar, două la Spitalul "Floreasca", unul la Spitalul ”Bagdasar”, iar doi au murit după transportul în Olanda. Astfel, numărul celor care și-au pierdut viața în tragedie a ajuns la 41.

UPDATE La ora 20.45 bilanțul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, după ce sâmbătă seară au murit o femeie care era internată la Spitalul ”Floreasca” din Capitală (a 40-a victimă n.r.) și un bărbat internat la Spitalul ”Bagdasar” (victima 41 n.r.).

UPDATE A opta persoană a decedat sâmbătă seară la Spitalul Floreasca, mărind bilanţul victimelor incendiului de la clubul Colectiv la 40.

UPDATE. A şaptea persoană a murit sâmbătă după-amiază, după ce în cursul dimineţii îşi pierduseră viaţa şase pacienţi internaţi în stare gravă. Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax.ro, bărbatul care a decedat se numeşte Alexandru Chelba şi avea 33 de ani. Acesta este al treilea rănit în incendiul din clubul Colectiv care a murit sâmbătă în Spitalul de Arşi.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanţe pentru cele 9 victime de sâmbătă şi familiile acestora, victime care au pierdut lupta cu viaţa la 8 zile după tragicul incendiu ce a curmat viaţa a 41 de persoane şi a rănit alte peste 100. "Sunt cu gândul și cu sufletul alături de familiile îndoliate, care au primit astăzi vestea tragică a dispariției celor dragi, aflați în suferință în spitale. Dumnezeu să-i odihnească!", a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Dimineaţă, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a confirmat pentru Mediafax că două persoane internate la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală au murit. Digi 24 susţine că cele două victime, Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani), aveau arsuri pe 50%, respectiv 70% din suprafaţa corpului, dar şi la nivelul căilor respiratorii.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cîrstoiu, a spus că a treia victimă, tot un bărbat, care a decedat sâmbătă era în stare critică. La Spitalul Universitar este internată şi soţia acestuia, care a fost detubată recent, după ce mai multe zile a fost în stare gravă.

Cătălin Cîrstoiu a precizat că bărbatul care a decedat avea arsuri grave, după ce, în urma incendiului din clubul Colectiv, s-a aruncat peste soţia sa ca să o salveze. Bărbatul se numeşte Ionuţ Maior şi avea 27 de ani, iar soţia acestuia, care a rămas internată la SUUB, are tot 27 de ani.

Alţi doi pacienţi au murit în timp ce erau transportaţi în Olanda, pentru tratament specializat. O a şasea persoană a murit la Spitalul Floreasca.

Cu cele şase victime de sâmbătă, numărul persoanelor decedate în urma incendiului din Clubul Colectiv a ajuns astfel la 38. Alte aproximativ o sută de persoane sunt internate în mai multe spitale din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net