Bilanțul morților din Colectiv a ajuns la 65. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă

Ultima actualizare:

    Răzvan este cea de-a 65-a victimă a Colectivuluifoto: Observator
Răzvan este cea de-a 65-a victimă a Colectivuluifoto: Observator

La aproape doi ani de la tragedia care a îngenuncheat România, bilanțul victimelor încă este în creștere. Răzvan a ieșit teafăr din mrejele focului din noaptea de 30 octombrie 2015, însă nu și iubita sa, Tina, care a murit sufocată în baie. Moartea tânărului a fost anunțată pe Facebook, sâmbătă, 29 iulie, însă nu se cunosc multe detalii.

Numărul victimelor care și-au pierdut viața în urma a ceea ce s-a întâmplat la Colectiv a ajuns la 65. La un an și nouă luni de la cumplitul eveniment, amintirile și cicatricile îi urmăresc pe supraviețuitori, iar familiile îndoliate care și-au pierdut copiii, frații sau surorile încă tânjesc după ei.

Răzvan scăpase cu viață din clubul morții, însă acolo și-a pierdut iubita, pe Valentina Florea, sau Tina, cum o alinta el, o tânără din Galați, în vârstă de 27 de ani. Anunțul a apărut pe pagina de Facebook ”Asociația Colectiv GTG 3010” și pe ”Împreună Rezistăm”.

”Să-ți fie de bine acolo unde ești. 65. Nu uitați de Colectiv, 1 an și 9 luni, fără o zi” și ”65! Numărul victimelor după tragedia Colectiv crește. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan”, au fost cele două mesaje care au anunțat moartea lui Răzvan.

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", spunea Răzvan, prietenul Tinei, la scurt timp după tragedia din Colectiv, într-o declarație pentru Observator TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net