Bilanţul morţilor a crescut: 32 de persoane

dc_0565.jpg

incendiu colectiv
Încă o persoană a decedat
Foto Click!

Din păcate, o altă persoană a decedat marţi (3 noiembrie), în urma rănilor suferite. Pacienta era internată la Spitalul Sf. Pantelimon şi avea arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului şi arsuri ale căilor respiratorii. Noul bilanţ al incendiului din Club Colectiv arată în felul următor: 32 de morţi şi aproximativ 140 de răniţi, dintre care apoape 90 sunt în stare foarte gravă.

Bilanţul morţilor a crescut, după cum ne-au avertizat medicii. În dimineaţa de marţi (3 noiembrie), o tânără de 27 de ani a pierdut lupta, la Spitalul Sf. Pantelimon, potrivit Digi24. La trei zile de la tragedia din Clubul Colectiv, care a avut loc vineri seară (30 octombrie), zeci de persoane sunt în continuare în stare critică şi gravă. Medicii avertizează că bilanţul poate fi din ce în ce mai grav, în zilele sau în săptămânile următoare. Tânăra care a murit marţi dimineaţă avea răni foarte grave.

"Tânăra avut arsuri de peste 50 la suta din suprafaţa corpului. În ciuda tuturor eforturilor, nu am mai putut face nimic. 4 pacienţi mai sunt internaţi la Sf Pantelimon, dintre care 2 în stare foarte gravă, cu arsuri de gradul III şi IV. Un pacient are arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, celălalt, pe 70-80% din suprafaţa corpului. Ambii sunt şi intoxicaţi cu fum", a declarat medicul şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Pantelimon Fiorela Miţoiu.

Noul bilanţ al incendiului din Club Colectiv: supravieţuitorii, în stare critică

Potrivit medicilor, bilanţul ar putea creşte semnificativ. Luni (2 noiembrie O delegaţie de doctori francezi au vizitate cinci dintre spitalele unde sunt internaţi răniţii. Medicii au fost uimiţi de ceea ce au văzut acolo. Într-o conferinţă de presă care a avut loc în aceeaşi zi, la amabasada Franţei la Bucureşti, aceştia au declarat că este o situaţie fără precedent.

„Este o situaţie cu totul extraordinară, o situaţie rar întâlnită. În cei 20 de ani de experienţă în chirurgie plastică, nu m-am confruntat cu o astfel de situaţie, cu un număr atât de mare de pacienţi trataţi simultan",  a spus Marc Chaouat, reprezentant al Societății franceze de studiere și tratare a arsurilor.

Loading...
 
 

Citește și

 • melodie pentru victimele din colectiv

  Formaţia Taxi a lansat o melodie pentru victimele incendiului din Colectiv. Piesa intitulată „Ce faceţi” a fost publicată pe contul de Youtube al trupei, videoclipul fiind un fundal negru, în semn de doliu pentru cele 32 de vieţi care au fost curmate, în urma incendiului care a izbucnit vineri noapte (30 octombrie), în clubul din strada Tăbăcarilor.

 • piedone primar responsabilitate colectiv incendiu

  Acţionarii Clubului Colectiv: Costin Mincu, Alin Anastasescu şi Paul Gancea au fost audiaţi, luni, timp de mai multe ore. Pe seară, cei trei au fost scoşi încătuşaţi din sediul Parchetului General după ce au fost puşi sub acuzare.

 • bobo

  Victimele incendiului de vineri 30 octombrie din clubul Colectiv din Bucureşti au nevoie în continuare de ajutor. Starea lor este gravă, medicii fiind rezervaţi, dar speranţa moare ultima. Societatea civilă s-a mobilizat, centrele de donare din Capitală fiind luate cu asalt începând de sâmbătă de oameni simpli care doreau să ajute. Această atitudine trebuie să fie un exemplu de urmat şi în zilele următoare, dar şi în zile normale care nu sunt marcate de astfel de tragedii.

 • actionari patroni club colectiv

  Numărul persoanelor care au pierit în incendiul din Club Colectiv, produs vineri (30 octombrie), a ajus la 31. Alte aproximativ 140 de persoane sunt internate în spitale, dintre care 90 sunt în stare critică şi gravă. Luni (2 noiembrie), cei trei acţionari ai clubului din strada. Tăbăcarilor au fost aduşi cu mandat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

 • Incendiul violent care a izbucnit vineri noapte în clubul “Colectiv” şi-n care şi-au pierdut viaţa 31 de persoane ar trebui să ne pună serios pe gânduri. Pentru că o astfel de tragedie se poate întâmpla oriunde şi oricând. În cazul în care te afli într-un spaţiu închis, unde s-a declanşat un incendiu, ar trebui să ştii cum să procedezi pentru a-ţi salva viaţa.

 • incendiu colectiv

  Adi Despot s-a aflat vineri seară (30 octombrie) în clubul Colectiv, când s-a întâmplat incendiul în urma căruia au murit deja 31 de oameni, iar alţii se zbat între viaţă şi moarte pe paturile de spital. Solistul trupei Viţa de Vie nu a avut nevoie de îngrijiri, dar a făcut tot posibilul să ajute victimele tragediei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1