Biciclistul care a fugit după ce a accidentat o fetiță de 2 ani, în Sibiu, s-a predat polițiștilor. Și-a văzut poza pe Facebook

biciclist-sibiu.jpg

Tânărul a fost audiat de către poliţiştii rutieri
foto: Facebook

Tânărul biciclist care a accidentat sâmbătă seara o fetiţă de doi ani în zona pietonală din centrul istoric al municipiului Sibiu, iar apoi a fugit de la locul accidentului, s-a predat poliţiştilor. Oamenii legii au publicat pe reţelele sociale o fotografie cu el, surprinsă de camerele de supraveghere video, şi au cerut sprijinul cetăţenilor în vederea identificării lui.

"Vă facem cunoscut faptul că reacţia dumneavoastră rapidă şi detaliile pe care le-aţi oferit l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul este audiat de către poliţiştii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului rutier. Vă mulţumim pentru întreg sprijinul acordat", au anunţat poliţiştii, în cursul nopţii trecute, pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

Fetiţa de doi ani care a fost accidentată de tânărul aflat pe bicicletă, fiind acroşată în zona pietonală de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Citește și:

Fetiță de doi ani, accidentată de un biciclist. Bărbatul a fugit înainte de sosirea poliției

 

 

UPDATE Vă facem cunoscut faptul că reacția dumneavoastră rapidă și detaliile pe care le-ați oferit l-au determinat pe...

Posted by Politia Sibiu on Saturday, 8 May 2021

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1