Biblioteca din Ghencea. Gigi Becali şi MM Stoica au terminat de scris primele cărţi

Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Din Penitenciarul Poarta Albă, George Becali a terminat de scris prima sa carte "Muntele Athos, patria ortodoxismului" şi aşteaptă corectarea lucrării pentru ca aceasta să poată să vadă lumina tiparului.

Experienţele trăite de patronul stelist în timpul pelerinajelor sale de la Muntele Athos, dar şi învăţăturile creştineşti transmise de acesta vor vedea lumina tiparului în viitorul apropiat. Potrivit ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor, lucrarea lui Gigi Becali este trimisă spre corectat şi va apărea pe piaţă până la sfârşitul acestui an. Condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie, latifundiarul din Pipera speră astfel să scape de o treime din pedeapsă, cât acordă legislaţia din România pentru deţinuţii cu simţ academic.

"Mie nu-mi place să citesc cărţi că-mi lăcrimează ochii, mă înţelegi? Mă dor ochii", spunea în urmă cu ceva ani Gigi Becali unui reporter. Se pare însă că penitentiarul poate schimba oamenii.

Şi MM Stoica scrie în puşcărie!Nu doar Gigi încearcă să obţină reducerea pedepsei prin cartea pe care a scris-o. Şi managerul general al Stelei, Mihai Stoica, se ocupă de cîteva luni de apariţia primei sale cărţi. "MM scrie în puşcărie. A decis să facă o analiză tehnico-tactică a a meciurilor de la Campionatul Mondial din Brazilia", a declarat un apropiat al managerului stelist pentru acelaşi cotidian.


    Mihai StoicaFoto Facebook
Mihai StoicaFoto Facebook
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net