BETrader Academy din Pipera a creat prima Criptomonedă privată Românească

betrader_academy_2.jpg

Încă din anul 2009, Bitcoin a atras atenția marilor investitori și a mass-mediei

Toată lumea a auzit că majoritatea comercianților părăsesc Bursa în pierdere. Aproximativ 70% din traderi pierd bani la Bursă și doar 30% au succes. Ei bine, Be Trader Academy România din Pipera este un centru acreditat, care te învață cum să nu-ți pierzi banii la Bursă, cum să faci parte din cei 30% de traderi de succes.

Învață despre Bursă, acest lucru te va ajuta în afaceri!

Cu Be Trader Academy România poți investi în educația ta (prin cursuri la cele mai înalte standarde internaționale, finalizate cu o diplomă europeană de finanțare și acreditare), pentru a învăța despre:

 • Cum să tranzacționezi, care sunt mecanismele, regulile și riscurile acestui proces
 • Cum să ai control asupra viitorului tău financiar, astfel încât să-ți protejezi investițiile
 • Cum să optimizezi creșterea investițiilor cu utilizarea principiilor de gestionare a riscurilor, a tehnicilor de tranzacționare
 • Cum funcționează piețele financiare
 • Care sunt cele mai eficiente strategii de tranzacționare
 • Cum să explorezi conceptele fundamentale ale pieței de tranzacționare
 • Cursuri OPTIONS și FUTURES (pentru tranzacții bursiere), dar și Crypto (pentru achiziționarea de criptomonede și realizarea de tranzacții profitabile).

Care este viitorul criptomonedelor în opinia analiștilor economici?

Încă din anul 2009, Bitcoin a atras atenția marilor investitori și a mass-mediei; aceasta este cea mai dezvoltată monedă digitală. Bitcoin este o monedă descentralizată care utilizează tehnologia peer-to-peer. Un avantaj mare oferit de Bitcoin este anonimatul tranzacțiilor.

Criptomoneda Bitcoin este folosită în mai mult de 100.000 de organizații. Bancomatele instalate de burse Bitcoin, pentru procesarea de tranzacții, apar în peste 150 de locuri din SUA.

Perspectiva viitoare pentru Bitcoin a devenit subiectul a numeroase dezbateri. Se spune că în următorii cinci ani, capitalizarea totală a criptomonedelor ar putea exploda, crescând foarte mult. Utilizarea Bitcoin este limitată la tranzacții, iar procesul de verificare a consumului de energie intensiv al criptomonedei este mult mai puțin eficient, comparativ cu sistemele ce au la bază o autoritate centrală de încredere, cum este Banca Centrală.

Tehnologia blockchain, care stă la baza Bitcoin, va transforma anumite aspecte ale vieții în mod pozitiv, va permite:

 • O mare eficiență, eliminarea riscurilor, realizarea de tranzacții sigure
 • Folosirea de metode de criptare sigure, avantajul anonimatului
 • Reducerea necesitărilor folosirii unor intermediari.

Profesorul universitar James L. Heskett a spus că: "Băncile centrale reprezintă o formă de planificare centrală și că schimbarea în monedele oficiale poate să apară mai devreme decât ne-am aștepta. Când mineritul digital va deveni mai scump, sistemul va îngheța. Astfel de valute apar în anumite momente și dispar atunci când Guvernul va oferi o alternativă mai bună."

Având în vedere costurile mari de operare a calculatoarelor (pentru documentarea în mod colectiv a tranzacțiilor), s-ar putea ca Bitcoin nu fie moneda viitorului, ci o altă criptomonedă să-i ia locul. Aceasta este concluzia la care a ajuns fondatorul grupului Green Money din Marea Britanie – Shann Turnbull.

Tranzacțiile prin criptomonede sunt mult mai rapide, ca cele prin monedele naționale. Investiția în criptomonede este una din cele mai profitabile din lume. Una dintre ele va fi criptomoneda BETRA.

Moneda BETRA va fi lansată de Academia Be Trader

 

BETRA COIN este o monedă de tip ERC20, bazată pe Ethereum. Momentan este în faza de private sale la 0.22$ și va fi lansată public, pe o platformă de exchange, de Ziua Națională a României, în Dubai.

Are la bază tehnologia Blockchain, ce permite tranzacții sigure. Moneda BETRA este o criptomonedă cu Blockchain descentralizat. Oferă următoarele avantaje:

 • Este o monedă digitală asemănătoare celei cu Ethereum
 • Are caracteristica open-source
 • Oferă tranzacții sigure
 • Oferă un nivel superior de confidențialitate și transparență.

Pe site-ul www.betra.eu este prezentată platforma de consultanță Trading Academy, pentru dezvoltatori, experți investitori crypto, consilieri și investitori Initial Exchange Offering (IEO). Aici puteți afla mai multe despre Ciceu Ciprian, vicepreședintele Academiei Be Trader România, dar și despre specialiștii din echipa sa.

Platforma BETRA COIN este viitorul finanțării! Cu ea îți crești finanțele și obții profituri mari!

Platforma BETRA COIN:

 • Este pentru clienți corporativi și privați
 • Oferă instrumente și servicii eficiente, care economisesc timp și resurse
 • Intensifică creșterea companiilor start-up
 • Este special construită pentru viitorul finanțării
 • Prin tehnologia Blockchain se oferă posibilitatea de creștere a finanțelor și obținerea de profituri semnificative
 • Este soluția all-in-one, oferă o gamă vastă de servicii ce variază de la piață la finanțe
 • Investitorii vor avea un control mare asupra investițiilor lor
 • Protecția investițiilor va fi garantată.

Prima versiune BETRA a permis lansarea campaniilor de crowdfunding și Inițial Exchange Offering (IEO).

În viitor, utilizatorii vor putea face tranzacții și vor putea face cumpărături la comercianții care vor accepta Bitcoin Ethereum sau alte monede de tip ERC-20, prin intermediul portofelului digital BETRA Pay. Acest Wallet a fost creat de către respectabila companie Blockshine din Shanghai. Se dorește ca deținătorii de BETRA Coin să poată face plăți scanând coduri QR al sistemelor de tip Bastion Pay. Aplicațiile vor putea fi descărcate atât pe App Store pentru deținătorii de device-uri care rulează iOS, cât și de pe Google Play Store, pentru cei care folosesc dispozitive cu sistem de operare Android.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1