Bere gratis şi banii înapoi după concertul lui Robbie Williams

Ultima actualizare:

    Apar primele scuze şi reacţii noarmale ale organizatorilorFOTO Aggregatornews.com
Apar primele scuze şi reacţii noarmale ale organizatorilorFOTO Aggregatornews.com

Dacă te-ai aflat vineri 17 iulie în Piaţa Constituţiei la concertul artistului britanic Robbie Williams şi ai fost nemulţumit de faptul că a trebuit să aştepţi aproape o oră la coadă ca să îţi iei ceva de băut, sau de faptul că ţi-au rămas bani pe card şi nu i-ai putut folosi sau recupera, avem două veşti bune pentru tine.

Criticile lansate în mediul online de lumea nemulţumită de organizarea din Piaţa Constituţiei au se pare şi efect în rândul celor responsabili. Căldura sufocantă de vineri nu a putut fi combătută cu răcoritoare deoarece sistemul de plată pe bază de card NFC pre-plătit mergea foarte greu, iar punctele de eliberare a băuturilor erau prea puţine pentru cei 65.000 de oameni. Cozile erau extraordinar de mari şi dura undeva între 40 şi 60 de minute să ajungi în faţă. O altă problemă a fost restituirea banilor. La intrare îţi era eliberat un card pe care depuneai orice sumă de bani doreai cu scopul de a-ţi finanţa achiziţiile în interiorul zonei de concert. banii erau restituiţi până în ora 23 dacă nu îi cheltuiai, iar cum concertul în sine s-a terminat în jurul orei 22.45, nu foarte multă lume a apucat să facă aceast lucru.

Concert Robbie Williams: Banca Transilvania rambursează banii rămaşi pe carduri

Partenerul responsabil de sistemul de plată informează publicul participant la concert de posibilitatea rambursării sumelor de bani rămase pe cardurile de la eveniment, în perioada 21-23 iulie, interval orar 11:00 – 17:00, din următoarele locaţii ale Băncii Transilvania:

1.     Sucursala Unirii, Piaţa Alba Iulia nr. 2, Bucureşti

2.     Sucursala Militari, Bd. Iuliu Maniu nr 22, Bucureşti

3.     Sucursala Obor, Bd. Mihai Bravu nr 10, Bucureşti

4.    Agentia Matei Corvin, Pta Unirii, nr 22, Cluj-Napoca

Concert Robbie Williams: Ursus îşi dă un bax de bere

Pentru ca în memoria celor prezenţi brandul Ursus să nu rămână asociat cu situaţiile neplăcute enumerate mai sus aceştia au decis să ofere un bax de bere fiecărui participant. "Ca sponsor si furnizor de bere al acestui eveniment, tinem sa ne cerem scuze fata de toti cei care nu au reusit sa isi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp asteptand la coada. Reprezentantii URSUS au facut tot posibilul pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in limitele impuse de organizator. Numarul si amplasarea punctelor de servire, cat si modalitatea de plata au fost stabilite de catre organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS. Cu toate eforturile noastre, este clar insa ca o mare parte din cei prezenti la concert au avut parte de o experienta neplacuta legata de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis sa le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).

Cum poti intra in posesia cadoului:

  • Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participarii la concertul Robbie Williams din Bucuresti (poza alaturi de biletul de acces sau poza de la locul evenimentului);
  • Vei fi contactat in termen de 5 zile lucratoare pentru furnizarea datelor de livrare;
  • Cadoul va fi expediat in termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale;
  • Pentru ca apreciem feedback-ul tuturor, ne poti trimite, in acelasi e-mail, sugestii pentru imbunatatirea experientei la astfel de evenimente.

Cu ajutorul sugestiilor si sesizarilor primite, URSUS isi va revizui standardele legate de participarea la astfel de evenimente. Astfel, speram sa evitam neplacerile clientilor nostri in viitor".

Concert Robbie Williams: Evenimentul anului în România

Turneul desfășurat sub egidă Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie Williams să facă cu adevărat show pe parcursul a două ore în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre precum Bohemian Rhapsody (Queen), My Way (Frank Sinatra) și Freedom (George Michael). Timp de două ore publicul a fost conectat la un show cu adevărat grandios, toți cei prezenți simțindu-se perfect. Concertul s-a încheiat cu melodia Angels acompaniată de toți cei 65.000 de spectatori.

Imagini exclusive cu deplasare lui Robbie Williams în Bucureşti

Robbie Williams, la un pas să rateze concertul!

Convoiul starului britanic a fost implicat se pare potrivit unor mărturii pe o reţea de socializare citate de România Tv şi într-un eveniment neplăcut în timpul deplasării de pe Calea Victoriei, de la hotelul de 5 stele unde era cazat Robbie spre Piaţa Constituţiei, locul unde peste 60.000 de oameni îl aşteptau pe acesta.

Pentru a nu fi nevoit să urmeze toate procedurile legale aferente unui accident în trafic, Robbie Williams a preferat să îi ofere participantului la trafic bilete VIP la concertul său, drept despăgubire. „Să te acroșeze în trafic garda de corp a lui Robbie Williams, cu el în dreapta, bineînțeles, și să primești invitații la «diamond» în semn de«constatare amiabilă»... De fapt, asta înseamnă să fii mafiot!”, a scris bărbatul accidentat de Robbie, pe o rețea socială.

Concertul lui Robbie Williams la Bucureşti

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net