Bercea Mondial schimbă boala. A cerut judecătorilor să fie eliberat pentru că este bolnav de inimă, după ce a susţinut câteva luni că e schizofrenic

Ultima actualizare:

Interlopul Sandu Anghel le-a cerut astăzi magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova să îl elibereze, declarând că este bolnav de inimă şi are nevoie urgentă de  o intervenţie de tip by-pass. Anterior, Bercea depusese la dosar un certificat medical eliberat în 2005 din care reieşea faptul că este bolnav psihic, suferind de schizofrenie paranoidă. Avocaţii interlopului au încercat astfel să convingă magistraţii de faptul că Bercea nu a avut discernământ în momentul în care şi-a înjunghiat nepotul.

Expertiza cerută de magistraţii olteni la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” din Capitală a arătat însă că Bercea nu este bolnav ci a încercat doar să inducă în eroare judecătorii, prefăcându-se schizofrenic  „Sper să fiu eliberat. Am încredereîn justiţie. Sunt şi bolnav de inimă şi am nevoie de o intervenţie chirurgicală“, a precizat Bercea Mondial.  

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net