Bebelușul din Galați strangulat de mamă a murit la spital

bebelus-galati.jpg

Un bebeluș a fost sugrumat de mama lui în Galați
Un bebeluș de doar opt luni a fost la un pas de moarte
Foto: observator.tv
Citeste tot despre: 

Un bebeluș de opt luni din Galați a murit, după ce mama lui de 35 de ani l-a strangulat. Femeiaa încercat apoi să-și curme viața. Copilul a fost găsit în agonie chiar de tatăl lui. Medicii s-au chinuit o jumătate de oră să-l readucă la viață, apoi l-au transportat la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el.

UPDATE: Din păcate, băiețelul de opt luni a murit la spital. 

Rudele femeii din Galați spun că aceasta suferea de depresie postnatală și că ar fi renunțat la tratament în ultimele zile. Aceasta era singură acasă cu bebelușul de opt luni, când a comis oribila faptă. Femeia și-a strangulat pruncul cu propriile mâini, relatează observator.tv. Apoi, ea s-a retras în dormitor și a încercat să se sinucidă. Abia întors de la serviciu, tatăl copilului a fost cel care a descoperit bebelușul aproape mort. Medicii s-au luptat 30 de minute pentru a-l aduce la viață.

mama-care-si-a-sugrumat-copilul-in-galati.jpg

Mama care și-a sugrumat copilul în Galați
Femeia de 35 de ani riscă 25 de ani de închisoare
Foto: observator.tv

O femeie din două se confruntă cu astfel de probleme

Un copil de 8 luni in stop cardio respirator, cianozat. Cineva a spus ca e posibil să fie de o jumatate de oră. După manevre de resuscitare am obținut puls. Are activitate cardiacă. Îl ducem la spitalul de pediatrie”, a declarat medicul Cătălin Tampu. Mama copilului a fost și ea transportată la spital, având răni grave pe care și le-a provocat singură. Psihologii susțin că una din două femei se confruntă cu depresie postnatală.

„Depresia apare în primele 12 săptămâni. Mama abia poate să se oprească din plâns, plânge din orice, are o stare irascibilă. Simte că poate să facă rău bebelușului sau chiar ei”, a explicat psihologul Mona Ciurezu. 

După ce va fi stabilizată, mama bebelușului va fi internată la spitalul de psihiatrie din Galați. Dacă medicii constată că femeia avea discernământ, ea riscă să stea 25 de ani după gratii. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1