Bebeluși lăsați uzi și hrăniți din biberoane murdare, la un spital de pediatrie din Sibiu

spital_pediatrie_sibiu_5.jpg

spital pediatrie sibiu bebelusi
La un spital de pediatrie din Sibiu, bebelușii sunt ținuți uzi, neschimbați și hrăniți din biberoane murdare
Foto: Facebook

Imagini revoltătoare au fost publicate în mediul virtual, cu un copilaș ținut cu pampersul neschimbat, pe un pat ud și rugându-se de asistente să-i dea să mănânce. Se întâmplă în cadrul Spitalului de Pediatrie din Sibiu, unde o mămică a rămas șocată de ce a putut vedea.

Imaginile au fost publicate de către o femeie pe contul său de Facebook, care ar locui în Madrid (Spania), după cum precizează Digi 24. Ea a făcut publice fotografiile la solicitarea unei mămici care a fost internată în acest spital, dar a preferat să rămână anonimă:

spital_pediatrie_sibiu_3.jpg

spital pediatrie sibiu bebelusi
O mămică a fost șocată de ce a putut să vadă în spital
Foto: Facebook

„Așa ceva este inadmisibil, pur și simplu nu credeam că se poate așa ceva. Am trecut pritr-o perioadădeloc fericită la această pediatrie din Sibiu. Bebelușii, în primul rând cei părăsiți de mame în spital sau lăsați singuri pentru că mai au copii mici acasă, sunt chinuiți mult prea mult, jigniți în cel mai jalnic mod, de la «fraiere, jegos, până la mă-ta-i curvă», astea fiind vorbele infirmierei care se plângea la mame că are un salariu de c***t și mult de lucru, dar lucrul cel mai dureros este că sunt lăsați să rabde de foame și stau neschimbați de pampers până la schimbarea turei...infirmierele schimbă pampersul bebelușilor la 8 dimineața înainte de vizita doctorilor.”

spital_pediatrie_sibiu_4.jpg

spital pediatrie sibiu bebelusi
Bebelușii sunt hrăniți din recipiente murdare
Foto: Facebook

Mămica mai constată faptul că micuții sunt hrăniți din recipiente murdare și primesc foarte puțină mâncare: „Sunt schimbați de haine tot atunci, în rest, nu contează că stau uzi sau murdari. Le dau să mănânce cât să nu moară, iar ei strig «papa», «sticla». Se enervează pe mame, le vorbesc urât, apoi se ceartă cu ele că nu a zis așa ceva nici în ruptul capului. Mâncarea este dezastruoasă, am găsit gunoaie în sticlele din care sunt alimentați bebelușii.”

Loading...
 
 

Citește și

  • Echipamente de ultimă generaţie, cameră de resuscitare, zonă de decontaminare, timp de aşteptare înjumătăţit şi zeci de personaje din desene animate tapetate pe pereţi. Aşa arată primul tronson al noii Unităţi de Primire Urgenţe (UPU), de la Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, inaugurat vineri (4 septembrie) în Capitală.

  • Spitalul Clinic Județean de Copii din Brașov care deservește județele Brașov, Covasna și Harghita, dar și copii din alte județe ale țării, are nevoie urgentă de aparatură nouă, performantă, având în vedere că o mare parte din dotarea spitalului depășește 30 de ani de când este folosită, a declarat joi, într-o conferință de presă, managerul unității medicale, dr. Liviu Munteanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1