Bebeluş născut în autospeciala SMURD, în curtea unui spital din judeţul Arad

Ultima actualizare:

    Foto ISU Arad
Foto ISU Arad

Un băieţel s-a născut în curtea Spitalului din Sebiş, judeţul Arad, în autospeciala SMURD care a transportat-o la unitatea medicală pe mama sa, aceasta fiind asistată la naştere de un medic şi de echipajul de paramedici.

Potrivit ISU Arad, o tânără de 24 de ani a sunat de urgenţă la 112 să anunţe că urmează să nască şi are nevoie de transport la maternitate. Un echipaj SMURD a preluat-o pe femeie din localitatea Igneştii, însă, pentru că avea contracţii foarte dese, la un interval de un minut, paramedicii au decis să o transporte la cea mai apropiată unitate spitalicească, şi anume la Sebiş.

 Ajunşi în curtea spitalului, tânăra a născut în ambulanţă, sub supravegherea medicului Claudia Dima şi a celor trei paramedici de pe autospeciala SMURD, plutonierii major Lucian Palcu, Sebastian Rus şi Ciprian Pop.

 Femeia a dat naştere unui băieţel, apoi, împreună cu bebeluşul, a fost transferată la Spitalul Maternitate din Arad. 

 Nu este pentru prima dată când un echipaj SMURD asistă la o naştere în autospecială, în judeţul Arad. La finalul lunii februarie, tot în judeţul Arad, o femeie a dat naştere unei fetiţe fiind asistată de paramedici.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net