Bebeluş găsit mort, la o staţie de sortare a deşeurilor. Poliția vă cere ajutorul

bebelus-la-gunoi.jpg

Bebeluş găsit mort, la o staţie de sortare a deşeurilor. Poliția vă cere ajutorul
Bebeluş găsit mort, la o staţie de sortare a deşeurilor. Poliția vă cere ajutorul
FOTO: adevarul.ro

Poliţiştii şi procurorii din Ilfov cer sprijinul populaţiei după ce un bebeluş a fost găsit mort, la o staţie de sortare a deşeurilor. Anchetatorii o caută pe mamă sau persoana responsabilă de crimă.

Poliţiştii şi procurorii din Ilfov cer sprijinul populaţiei într-un dosar deschis după ce trupul însufleţit al unui bebeluş a fost găsit la o staţie de sortare a deşeurilor, la finalul lunii decembrie, scrie news.ro. Anchetatorii încearcă să o găsească pe mama bebeluşului, o fetiţă cu ten caucazian, sau pe persoana responsabilă pentru crimă.

Bebeluş găsit mort, la o staţie de sortare a deşeurilor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov şi Poliţia Judeţeană Ilfov solicită sprijin de la persoanele care deţin informaţii care ar putea duce la identificarea mamei sau persoanei responsabile de comiterea unei crime în luna decembrie 2018.

Astfel, în 30 decembrie, la o staţie de sortare a deşeurilor din comuna Dragomireşti Vale, judeţul Ilfov, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bebeluş. Din datele anchetei a reieşit că mama bebeluşului ar fi o femeie care urma să nască la termen în luna decembrie.

Trupul bebeluşului (o fetiţă cu tenul caucazian - alb) a fost ridicat de o maşină de gunoi din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti.

"Cei care au informaţii care ar putea duce la identificarea mamei sau persoanei responsabile de comiterea crimei sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", spun anchetatorii, potrivit news.ro.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1