Beată și fără permis, fosta soție a unui interlop din Iași a provocat un accident. De ce a urcat băută la volan

Ultima actualizare:

    Alina Maria Ursache a intrat cu mașina ei într-un autoturism parcatFoto: bzi.ro
Alina Maria Ursache a intrat cu mașina ei într-un autoturism parcatFoto: bzi.ro

Fosta soție a unui interlop din Iași s-a ales, zilele trecute, cu încă un dosar penal, după ce s-a urcat băută la volan și a provocat un accident de circulație. Tot sub influența băuturilor alcoolice se afla și în octombrie anul trecut, când a fost oprită de polițiști pentru control și nu a putut sufla în alcooltest din cauza stării de ebrietate.

Alina Maria Ursache (43 ani), fosta soție a lui Viorel Oarză, s-a urcat băută la volanul unui Volvo, deși nu avea nici permis auto valabil. Din cauza neatenției la volan, a provocat un accident de circulație în urma căruia mașina a suferit grave avarii. Cel mai probabil, femeia era supărată că fiul și fostul șoț au ajuns în arest după un scandal cu clanul Corduneanu, scrie bzi.ro.

Accidentul s-a produs sâmbătă noapte, pe șoseaua Voinești. Polițiștii ajunși la fața locului au testat-o pe femeie, care avea o alcoolemie uriașă, de 1,15 miligrame alcool pur în aerul expirat. Alina Maria Ursache a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost deschis un alt dosar penal.

Alcoolemie de 2,53 mg alcool pur în sânge      

Femeia în vârstă de 43 de ani nu este la prima abatere. Ea a fost prinsă beată la volanul unui autoturism de teren pe șoseaua Iași-Voinești în toamna anului trecut, în timpul unui control de rutină. Pe 9 octombrie, la ora 2:00, polițiștii au oprit-o în trafic și i-au cerut să se legitimeze. Observând că aceasta consumase băuturi alcoolice, i-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, însă femeia nu a fost în stare din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Atunci, oamenii legii au dus-o la IML pentru a i se recolta probe biologice. Rezultatele analizelor de sânge au arătat atunci că aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge. Pe numele Alinei maria Ursache a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiul și fostul soț, în arest      

În urmă cu o săptămână, Viorel Oarză și Robert, fiul său, au fost aduși cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, la Judecătoria Iași, în urma unui conflict care a avut loc între cei doi și membri ai clanului Corduneanu. „Pe 20 februarie 2021, în jurul orei 11:30, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112 despre un conflict care a avut loc între mai multe persoane, în municipiul Iași. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun”, au precizat reprezentanții Poliției ieșene.

Citește și: 

Incredibil! Ce alcoolemie uriașă avea şeful Poliţiei Locale Alba Iulia după ce a fost implicat într-un accident

O doctoriță din Iași s-a urcat beată la volan și a provocat un accident. Ce alcoolemie avea femeia

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net