Băut şi drogat a dat cu maşina peste un tânăr de 29 de ani

Ultima actualizare:

    Şoferul ucigaş a fost arestat
Şoferul ucigaş a fost arestat

Beat şi drogat la volan, un şofer din Bucureşti, în vârstă de 28 de ani, a ucis un tânăr de-o seamă cu el. Sâmbătă spre duminică dimineaţă, la ora 4.40, se întorcea dintr-un club. Băuse şi se drogase şi gonea spre casă cu bolidul tatălui său.

La intersecţia Bd. Nicolae Grigorescu cu Bd. Constantin Brâncuşi, în sectorul 3, a lovit în plin pietonul care traversa neregulamentar şi se grăbea să ajungă la serviciu. Tânărul a fost aruncat mai bine de 30 de metri, însă şoferul nu a oprit să-l ajute. A fugit şi a ascuns maşina în garajul subteran al blocului în care locuia. Suspectul a fost găsit câteva ore mai târziu de poliţişti, mai ales că în urma impactului plăcuţa de înmatriculare din faţă a căzut la locul faptei.

”Avea 0,32 miligrame per litru alcool pur în sânge. A fost testat cu aparatul drog test. La trei substanţe psihoative, valoarea a fost pozitivă”, a declarat Onel Bratu, de la Brigada Rutieră. În sânge ar fi avut cocaină şi heroină, spun surse din rândul anchetatorilor, dar şi o altă substanţă interzisă. Făptaşul a fost arestat preventiv şi riscă până la şapte de ani de puşcărie.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net