Bătut, cu banii luaţi şi cariera destrămată

Ultima actualizare:

    2015: Alexandru şi-a revenit din punct de vedere fizic, dar nu mai poate face sportFoto: Dorin Constanda
2015: Alexandru şi-a revenit din punct de vedere fizic, dar nu mai poate face sportFoto: Dorin Constanda

Click! a fost în vizită la tânărul junior de la Steaua, bătut cu bestialitate şi băgat în comă anul trecut de un coleg de liceu. La un an de la incident, 30 de zile de spitalizare şi opt luni de recuperare, tânărul a fost nevoit să renunţe la carieră, din cauza problemelor medicale. Agresorul este încă în libertate.

În urmă cu un an, Alexandru Ungureanu, legitimat la Steaua, grupa juniori, a fost găsit leşinat în curtea şcolii, după ce un coleg i-a aplicat o bătaie soră cu moartea când terminase orele. Tânărul fotbalist a fost găsit plin de sânge de medicii de la ambulanţă, care l-au dus direct în sala de operaţie. A suferit dublă fractură nazală, cu o tăietură de 14 cm, zdrobirea maxilarului şi multiple traumatisme la cutia craniană. 

2014: Juniorul de la Steaua a fost bătut cu bestialitate de un coleg
2014: Juniorul de la Steaua a fost bătut cu bestialitate de un coleg

Reporterii Click! l-au vizitat pe Alexandru acasă, ca să afle cum se simte. Tânărul s-a pus cu burta pe carte, după ce a fost nevoit să se lase de fotbal, din cauza problemelor pe care le are în urma incidentului. „Acum mă ţin de şcoală, învăţ pentru examenul la facultate. Anul trecut, eram împrumutat de Steaua la ACS Berceni şi aveam rezultate foarte bune, aveam un loc asigurat din sezonul următor în lotul mare. Însă, din cauza problemelor de sănătate, au renunţat la mine. Am dureri de cap, de nas, ameţeli, probleme cu vederea în unele momente. Încă fac recuperare şi sper să îmi revin, să găsesc o echipă care să mă dorească. Cu antrenament, mă pot pune la punct. Îmi vine să plâng când îmi dau seama că mi s-a răpit dreptul la o carieră frumoasă”, ne-a povestit tânărul, vizibil afectat de tot ce i s-a întâmplat. În urma evenimentului, la insistenţele părinţilor, Liceul Mircea Eliade l-a exmatriculat pe agresor. 

Tatăl fotbalistului ne-a mărturisit că este uluit că, la un an de la incident, cel care i-a băgat fiul în spital nu a primit nici măcar o amendă. “Nu ne vine să credem că un huligan care era să-mi omoare băiatul este încă în libertate, iar fiului meu - care s-a chinuit de la 5 ani pe terenul de fotbal - i s-a luat dreptul la un viitor. Am primit verdictul procurorului şi ni s-a comunicat că agresorul, potrivit noului Cod Penal, nu poate ajunge nici la şcoala de corecţie, nu poate fi nici închis şi nici amendă nu i se poate da”, ne-a spus Fane Ungureanu, indignat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net