Bătrână din Neamț, atacată de propriul nepot. De ce a recurs tânărul la acest gest

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock.com
Foto: shutterstock.com

Fapta unui tânăr de 25 de ani din comuna Urecheni a șocat întreaga comunitate. Acesta și-a atacat propria bunică, supărat că femeia nu îi dă bani. Acum riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru actul său de violență.

Bătrâna, în vârsta de 85 de ani, nu mai poate face față treburilor din gospodărie, așa că le cere ajutorul copiilor săi. De aici a plecat și supărarea nepotului, care a considerat că bunica lui trebuie să îi răsplătească părinții, pentru munca depusă.

Nepotul i-a cerut bunicii sale bani pentru munca prestată de părinții lui în gospodăria acesteia. Însă, pentru că bătrâna l-a refuzat, a lovit-o până când biata femeie s-a prăbușit la pământ. Cea care a găsit-o în stare de șoc a fost fiica bătrânei, care a sunat și la 112, neștiind că tocmai fiul ei a atacat-o. Deși bătrâna și-a revenit cu greu, a apucat să le povestească polițiștilor despre cele întâmplate. 

Nepotul nu își explică ieșirea necontrolată  

„A zis că îmi bat joc de ta-su şi de mă-sa, dar cu ce îmi bat joc? M-a izghit jos dintr-o palmă, că eu sunt bolnavă vai de capul meu. Am picat jos.”, s-a plâns femeia reporterilor stirileprotv.ro. Femeia a mai spus că este prima data când nepotul său face un asemenea gest necugetat: ”Totdeauna vorbea frumos cu mine. Când îmi zicea mama, când îmi zicea bunica.”

Fapta tânărului a șocat întreaga comunitate. Vecinii spun că nu există scuză pentru această faptă.

Tânărul le-a spus părinților că regretă nespus că a lovit-o pe cea care l-a ocrotit toată viața, și că nu își explică ieșirea necontrolată.

Poliţiştii l-au reținut pe nepotul agresiv timp de 24 de ore și acum este acuzat de tentativă de tâlhărie calificată. De asemenea, judecătorul a hotărât să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Citește și:

Un tânăr și-a aruncat bunica de la etajul 10, apoi și-a luat la bătaie bunicul

Mama fetei care şi-a înjunghiat bunica: «Tatăl a întreţinut relaţii cu fiica mea»

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net