Bătaie în spital! Un medic a fost filmat în timp ce agresează un tânăr

medic_nervos.jpg

medic spital pucioasa costel geambasu
Medicul a fost filmat în timp ce are o ieşire necontrolată
foto: captură video

Caz revoltător la Spitalul din Pucioasa! Un tânăr care a şi-a adus bunica la consulaţie susţine că a fost agresat de un medic, care l-ar fi strâns de gât şi l-ar lovit cu pumnii. Din imaginile filmate de victimă se vede cum doctorul ţipă la el şi îl îmbrânceşte. Conducerea unităţii medicale a declanşat o anchetă, în timp ce Poliţia a deschis dosar penal pe numele celor doi bărbaţii, amândoi depunând plângere.

Bărbatul care susţine că a fost lovit de medicul din Pucioasa povesteşte pe pagina sa de Facebook că a fost la spital cu bunica soţiei lui, căreia asistentele i-au administrat o perfuzie cu glucoză şi algocalmin şi i-au spus să meargă acasă.

"M-am prezentat la Urgenţa Spitalului Orăşenesc Pucioasa cu bunica soţiei mele, care avea dureri acute abdominale. Doamna de gardă de la Urgenţe i-a făcut o perfuzie cu glucoză şi algocalmin. După ce s-a terminat perfuzia, mi-a recomandat să o iau acasă că analizele de sânge sunt bune şi că nu prezintă niciun risc. La insistenţele noastre s-a hotărât să o vadă şi un chirurg”, povesteşte bărbatul.

Soţia acestuia şi femeia în vârstă, împreună cu o asistentă au mers, apoi, la secţia de chirurgie, unde medicul Costel Geambaşu ar fi devenit agresiv cu cele două femei, spunându-i soţiei, care era însărcinată "copilul tău o să iasă handicapat”.

 

"După cele întâmplate, soţia a început să plângă şi m-a sunat pe mine, eu fiind în acestă perioadă la parter, lângă hainele bunicii. Am urcat la etajul 1 şi am vrut să ştiu unde este doctorul şi care este numele lui pentru a avea o discuţie cu dânsul. Doamnele asistente nu au vrut să îmi comunice numele doctorului”, mai scrie bărbatul.

El susţine că medicul l-a strâns de gât şi l-a lovit cu pumnii, provocându-i răni la mâini şi contuzii la antebraţul stâng. În plus, povesteşte bărbatul, medicul ar fi încercat să o lovească pe soţia sa cu piciorul în abdomen.

De altfel, în imaginile publicate pe Facebook se vede cum medicul strigă la el şi îl îmbrânceşte pe bărbatul care a intrat în cabinet pentru a-l întreba cum îl cheamă şi a-i cere explicaţii.

Directorul medical al Spitalului din Pucioasa, Daniel Cioroba, a dispus o anchetă, iar comisia de disciplină a fost convocată pentru luni.

”Am văzut acea filmare astăzi. Luni vom analiza situaţia. Mi se pare incorect la lucrurile să fie privite doar unilateral, trebuie văzute punctele de vedere ale ambelor părţi. Nu ştiu dacă lucururile sunt doar aşa cum par în acea filmare. Sunt lucruri care nu trebuiau făcute într-un spital (…). Nu pot să spun că este sau că nu este adevărat, pentru că nu am această certitudine până nu facem o anchetă locală. (…) Sigur va trebui să luăm atitudine, nu putem să lăsăm lucrurile aşa. Pe acea filmare se vede o stare de agresivitate a domnului doctor, dar ştiţi cum este, poate a fost provocat, poate unele date din filmare au fost prelucrate. Cert este că nu este o atitudine corectă din partea unui medic să aibă o asemenea ieşire, drept pentru care noi de aceea ne-am şi sesizat şi facem o anchetă ca să aflăm adevărul” a spus Daniel Cioroba. citat de news.ro.

Medicul acuzat lucrează de aproximativ 30 de ani la spitalul din Pucioasa. 

loading...
Loading...

Citește și