Bătaie horror la un liceu din Capitală. O elevă, aruncată pe scări

Ultima actualizare:

    Eleva a fost bătută de mai multe colege. (foto: Arhivă Shutterstock)
Eleva a fost bătută de mai multe colege. (foto: Arhivă Shutterstock)

Imagini scandaloase au ajuns pe rețeaua de socializare Facebook în cursul acestei zile. Într-un filmuleț trimis de o tânără mai multor redacții de știri se vede cum o elevă e agresată de alte trei-patru și bătută cu pumnii și cu picioarele chiar pe holurile unui liceu de renume din Capitală. În încercarea de a se elibera, tânăra cade pe scări. Nu știm ce răni a suferit, însă conducerea liceului a intrat azi într-o ședință pentru a afla care a fost motivul altercației.

Din informațiile pe care le avem până acum, fetele implicate în altercație sunt în clasa a X-a la Liceul Teoretic C.A. Rosetti din București. Una dintre ele este încolțită de mai multe fete, luată la întrebări, apoi agresată fizic. Cele trei-patru fete din jurul ei o lovesc cu pumnii și cu picioarele, o trag de păr și o împing de colo-colo. La un moment dat, încercând să scape din strânsoare, tânăra agresată cade pe scări, chiar pe holul instituției de învățământ. Toată scena s-a petrecut sub ochii colegilor din alte clase, care au și filmat bătaia. Mai mult, acest filmuleț a fost postat pe Facebook și toată lumea comentează, pro sau contra, evenimentul. Singurul lucru bun în popularizarea acestui eveniment e faptul că agresoarele pot fi ușor identificate pentru a da socoteală.

Contactați de Click!, reprezentanții liceului bucureștean nu au putut oferi până în acest moment un punct de vedere. Secretariatul liceului ne-a comunicat că cei doi oameni din conducerea liceului, directorul și directorul adjunct, s-au întrunit în ședință pentru a discuta pe marginea acestui subiect. Mai mult, un reprezentat al Inspectoratului Școlar București s-a deplasat la sediul liceului pentru a participa la această ședință. Conducerea școlii va lua măsuri împotriva celor care se fac vinovați de producerea acestui incident după analizarea filmului și după chestionarea tuturor celor care au fost de față în momentul bătăii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net