Bătaie cu furci şi topoare într-un cartier din Craiova. De ce polițiștii au ținut ascuns incidentul

Ultima actualizare:

    Unul dintre poliţişti a fost tăiat la mână cu cuţitulFoto: Sindicatul Poliţiştilor Dolj / Facebook
Unul dintre poliţişti a fost tăiat la mână cu cuţitulFoto: Sindicatul Poliţiştilor Dolj / Facebook

Scandalul de proporţii în cartierul Faţa Luncii din Craiova! Nouă persoane au ajuns la audieri, iar una dintre ele a fost reţinută, după ce a rănit un poliţist cu cuţitul.

Episodul s-a consumat luni, în jurul prânzului, şi a fost dezvăluit de sindicaliştii poliţiştilor din Dolj, arată adevărul.ro. „Două familii de cetăţeni „model” (...) îşi disputau supremaţia pe nămolul mahalalei, având asupra lor furcile, topoarele şi săbiile din dotare. Şi pentru că făcuseră un jurământ la biserica din cartier că vor tăia un poliţist, l-au înţepat «puţin» cu un cuţit, în zona mâinii, pe colegul nostru Lişu Mihai, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova”, au scris poliţiştii din sindicat. 

După ce cazul a devenit public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj  a comunicat: “Doi poliţişti au executat câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea, un alt poliţist care a imobilizat unul dintre participanţii la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă”. Poliţiştii au adus la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 56 de ani, toţi din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicaţi în eveniment. Agresorul de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net