Bătaie cruntă într-un bar din Mihăilești. Unul dintre agresori a scos pistolul

Ultima actualizare:

    Șapte bărbați s-au bătut crunt în bar Foto: observator.tv
Șapte bărbați s-au bătut crunt în bar Foto: observator.tv

Bătaie cu bâte, pumni, picioare și pistoale într-un bar din Mihăilești! Două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă nimeni nu a depus plângere penală.

Scandalagii s-au bătut ca-n filme. Și-au împărțit pumni și picioare, s-au lovit cu bâtele și scaunele, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos și un pistol cu bile.  Potrivit Poliției Județene Giurgiu, citată de jurnalgiurgiuvean.ro, scandalul a izbucnit când doi bărbați, în vârstă de 36 și 29 de ani, din orașul Mihăilești, respectiv localitatea Dărăști Vlașca, au fost agresați de cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 31 de ani, toți din comuna Buturugeni.

Încă nu s-a stabilit motivul care a dus la izbucnirea altercației, dar polițiștii au întocmit dosare penale pentru distrugere, lovire și alte violențe, amenințări, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru nerespectare regimului armelor și munițiilor. La fața locului s-a găsit un încărcător al unui pistol cu bile, ce s-a dovedit a aparține unuia dintre scandalagii, care nu avea drept de port armă. 

Citește și:

Cât de ușor se procură pistoalele! Se vând la liber vând pe Internet

VIDEO. Şocant! Şofer ameninţat cu pistolul, în centrul Bucureștiului

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net