Bătăi de stradă între clanurile de romi din Anglia. Poliţiştii au avut nevoie de sprijinul trupelor speciale

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au intervenit pentru a-i calma pe romi. Foto: adevarul.ro
Poliţiştii au intervenit pentru a-i calma pe romi. Foto: adevarul.ro

Mai multe clanuri de romi din orașul Sheffield s-au încăierat pe străzi, la sfârșitul săptămânii trecute, spre disperarea localnicilor. Fără să respecte nici o regulă de distanțare socială, conaționalii noștri s-au luptat cu bâte, bolovani, scaune și alte arme albe sub ochii britanicilor revoltați.

Zicala ”de bal, la spital” se potrivește ca o mănușă în acest caz. Începută ca o petrecere între 20 de persoane, întâlnirea de vineri seara dintre romi a degenerat rapid într- confruntare în toată regula. Imaginile în care apar mai multe grupuri de oameni dezlănţuiţi, care se luptă cu bâte, bolovani, scaune şi arme albe în centrul oraşului Sheffield au fost publicate de Yorkshire Live, scrie adevarul.ro.

Britanicii se uitau uluiți cum, pe lângă faptul că cei 20 de oameni ieşiseră în stradă să petreacă, ignorând regulile de distanţare socială, s-au mai și luat la bătaie. Romii s-au lovit cu tot ce au avut la îndemână: bâte, bolovani, scaune și alte arme albe, unii dintre ei fiind răniți serios. Tot în acest oraș, la începutul anului a mai avut loc o bătaie în masă.

Sâmbătă seara, unităţile de poliţie au fost întărite cu forţe speciale de intervenţie şi au intervenit, reuşind să-i calmeze pe bătăuşi. 

Citește și:

Români pedepsiţi în Anglia: 22 de ani de puşcărie că au furat fier vechi. La noi: cel mult 2 ani

Doi români se dau șmecheri în Anglia, dar primesc o lecție pe cinste VIDEO

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net