Băsescu: «TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi»

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a mai anunţat  ieri că urmează noi concedieri în  sectorul bugetar care vor afecta  circa 120.000 de salariaţi
Traian Băsescu a mai anunţat ieri că urmează noi concedieri în sectorul bugetar care vor afecta circa 120.000 de salariaţi

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că Televiziunea Română trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi.

Băsescu a afirmat că acest post de televiziune a ajuns „o afacere” şi a afirmat că există „televiziuni care funcţionează în două camere”, fiind mai dinamice decât postul public. „TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe alte baze. Nu poate funcţiona aşa. Vezi o televiziune în două camere care funcţionează şi e mai dinamică decât TVR, şi fără datorii. Sigur, nu spune nimeni că nu trebuie să avem o televiziune de stat, dar această televiziune a ajuns o afacere. Iar această realitate v-o poate confirma domnul Lăzescu, că am discutat cu el”, a spus Băsescu.

Şeful statului a menţionat că la televiziune publică „sunt afaceri de familie”.

„E evident că acolo sunt afaceri de familie, sunt afaceri intertrusturi, o televiziune cu 3.500 de salariaţi care cumpără atâta producţie de pe piaţă, nu ştiu ce face cu atâţia salariaţi”, a mai spus preşedintele Traian Băsescu.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net