Băsescu propune un loc inedit pentru dezbaterea finală dintre Iohannis şi Ponta

Ultima actualizare:

    Traian BăsescuFOTO Arhivă Personală
Traian BăsescuFOTO Arhivă Personală

Preşedintele Traian Băsescu a propus, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă, ca dezbaterea între candidaţii în alegerile prezidenţiale Victor Ponta şi Klaus Iohannis să se desfăşoare la Palatul Cotroceni.

Băsescu a luat notă despre faptul că cei doi candidați și echipele lor de campanie "nu pot conveni asupra unui loc neutru", în care să se desfășoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidații pentru funcția de președinte al României. Preşedintele precizează că este convins de faptul că "dezbaterile sunt esențiale pentru democrație și pentru buna informare a electoratului, dar şi de faptul că dezbaterea/dezbaterile sunt dorite de cei doi candidaţi".

Băsescu propune ca locul de desfăşurare a dezbaterii să fie Sala Unirii sau Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni şi menţionează că "moderatorul sau moderatorii dezbaterii/dezbaterilor vor fi conveniţi de cei doi candidați". În plus, Preşedinţia precizează că" în perioada pregătitoare, dar și în timpul dezbaterii/dezbaterilor președintele României, Traian Băsescu nu se va afla în Palatul Cotroceni", anunţă mediafax.ro.

.

Victor Ponta şi Klaus Iohannis merg în turul doi al alegerilor
Victor Ponta şi Klaus Iohannis merg în turul doi al alegerilor

Administraţia Prezidenţială anunţă că "preluarea de către televiziuni a dezbaterii/dezbaterilor se poate face prin fibră optică, în condiții tehnice excelente și egale pentru toate televiziunile naționale și locale care doresc". “Menţionăm că în momentul de faţă Palatul Cotroceni poate asigura semnal pentru minim 30 televiziuni şi dacă este nevoie se pot crea imediat facilităţi suplimentare. Capacitatea celor două săli permite participarea a câte 50 - 70 de susținători din partea fiecărui candidat”, se mai precizează în comunicat.

Discuţiile purtate în această săptămână între echipele de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis pe tema organizării unei dezbateri electorale între cei doi candidaţi au eşuat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net