Băsescu: «Ponta mi-a cerut să îi fiu naş. Şi-a lăsat soţia însărcinată pentru fiica unui lider PSD»

Ultima actualizare:

    Băsescu spune că naţionala poate face faţă şi fără Mutu
Băsescu spune că naţionala poate face faţă şi fără Mutu

Preşedintele Traian Băsescu a reluat atacurile la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune că are un caracter găunos, pentru că şi-a lăsat soţia însărcinată în şase luni pentru a se căsători cu fiica unui lider PSD.

Preşedintele i-a reamintit premierului chestiuni sensibile din trecut: prima căsnicie, moartea procurorului Panait, i-a taxat declaraţiile referitoare la Mircea Mihăieş şi a vorbit despre o posibilă întâlnire Ponta-Putin. În final, şeful statului a dat verdictul: Ponta nu va ajunge preşedintele României.

Preşedintele a spus, la B1TV, că ceea ce nu şi-a imaginat la Victor Ponta a fost “dimensiunea găoşeniei, cât de găunos este”, scrie Mediafax.

Traian Băsescu şi Victor Ponta, într-o perioadă când interesele i-au adus împreună. (Arhiva Click!)

simeon stalpnicul png

Traian Băsescu a  mai declarat că Victor Ponta nu va ieşi preşedinte al României, menţionând că va sta în dispută cu acesta zi de zi, pentru a demonstra românilor că actualul preşedinte al PSD nu trebuie să devină şef de stat.

Băsescu a relatat, răspunzând unei întrebări, că actualul premierul obişnuia să vină la el “ca un pisicuţ”:Să mă întrebe dacă poate să candideze la Primăria Capitalei, dacă nu mă înşel foarte tare şi dacă aş vrea să îi fiu naş. Era un pisicuţ (..) Pur şi simplu s-a cerut să vorbească cu mine şi l-am primit, eram parlamentar de opoziţie. Cum şi-a lăsat soţie însărcinată în şase luni ca să se însoare cu fiica unui prea puternic din PSD la el nu trebuie să ne mire, cum nu trebuie să ne mire şi modul în care s-a cam muşamalizat aventura lui şi relaţia lui cu Dumnezeu să îl ierte procurorul Panait”.

Traian Băsescu a spus că bănuieşte că dosarul Panait este "închis forţat", mai ales că mătuşa procurorului a declarat că actualul premier este ultimul om care l-a văzut pe procuror în viaţă.

Victor Ponta este căsătorit cu Daciana Sârbu, europarlamentar român și fiică a politicianului PSD Ilie Sârbu. Are un băiat din prima căsătorie (cu Roxana Ponta) şi o fată din a doua căsătorie.

simeon stalpnicul png

Ponta: Nu este adevărat că i-am cerut să-mi fie naş

Victor Ponta a declarat vineri, la Bistriţa, că nu este adevărat că i-a cerut lui Traian Băsescu să-i fie naş.

"Bineînţeles că nu este adevărat, dar nu asta e ideea. Ideea este următoarea: azi e Ziua Europei, e şi Ziua Independenţei, în care vechiul Regat a reuşit să-şi proclame independenţa şi după aceea, pasul următor a fost unirea cu Transilvania şi mâine e şi Ziua Regelui. În acest context, cred că toţi românii aşteaptă, îşi doresc şi merită ceva mai bun decât ce au văzut în ultimele seri, aşa încât eu cred că îmi fac datoria", a spus prim-ministrul României.

În legătură cu dosarul Panait, el a precizat: "Cred că toţi românii vor aprecia foarte mult că, în loc să răspund la asemenea lucruri, îmi văd de treabă, de spitale, de şcoli,de societăţi comerciale, de drumuri, de sprijinit construcţia de biserici. Eu cred că acestea sunt lucrurile pe care le aşteaptă toată lumea de la mine şi cu atât mai tare se va vedea discrepanţa faţă de fac alţii fără să pronunţ nume".

Întrebat dacă se simte ameninţat de afirmaţiile lui Traian Băsescu, Ponta a spus: "Nu, nici vorbă!"

Declaraţiile lui Traian Băsescu vin la două zile după ce preşedintele României l-a atacat dur pe Victor Ponta, acuzându-l că face campanie prezidenţială înaintea alegerilor europarlamentare. Băsescu a mai spus că Ponta nu trebuie să ajungă şeful statului.

Toate declaraţiile preşedintelui le găsiţi aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net