Băsescu nu vrea să doarmă în patul lui Roman. Guvernul i-a propus fostului preşedinte să se mute în vila pe care Mioara Roman se pregăteşte s-o părăsească

Ultima actualizare:

    2001 - Până când Băsescu i-a luat locul la şefia Partidului Democrat, Petre Roman şi fostul preşedinte au fost prieteniFotografii: radu-tudor.ro, Mediafax, Click!
2001 - Până când Băsescu i-a luat locul la şefia Partidului Democrat, Petre Roman şi fostul preşedinte au fost prieteniFotografii: radu-tudor.ro, Mediafax, Click!

Fosta soţie a lui Petre Roman se mută din vila RA-APPS. N-a mai plătit de mult chiria, astfel că Regia a dat-o în judecată, iar acum trebuie să plece. Urmând ca vila să fie eliberată, RA-APPS i-a propus lui Traian Băsescu să se mute aici, însă el a refuzat.

Casa în care familia fostului premier Petre Roman a locuit 25 de ani a fost mult timp motiv de dispută între Mioara Roman şi RA-APPS, proprietarul vilei de pe strada Nikolai Gogol, nr. 2, din cartierul Primăverii. În anul 2007, Mioara şi Petre Roman au divorţat, în vilă rămânând Mioara şi cele două fiice. Problemele cu casa au început, însă, în 2009, când RA-APPS a mărit chiria la 6.025 de euro. Având o pensie de 1.800 de lei, aşa cum a declarat chiar ea, Mioara Roman nu şi-a permis această chirie, aşa că nu a plătit-o ani la rând. A ajuns la o datorie de 1,4 milioane lei, potrivit RA-APPS, care a dat-o în judecată. Acum, Mioara Roman e în curs de mutare. Părăseşte vila din Gogol şi se mută într-un apartament de trei camere, în centrul Capitalei. De fapt, după ani de procese, în urmă cu trei săptămâni, a căzut la înţelegere cu RA-APPS. Regia i-a oferit acest apartament pentru care va plăti o chirie de câteva sute de euro. „Da, mă mut. Am semnat pentru un apartament de trei camere, la parterul unei vile din anii ’30. E un apartament frumos şi aranjat, pe măsura mea, că, acum, am rămas singură”, a declarat, pentru gandul.info, Mioara Roman.

Mioara Roman se mută din vila RA-APPS într-un apartament cu trei camere
Mioara Roman se mută din vila RA-APPS într-un apartament cu trei camere

După semnarea contractului cu Mioara Roman, RA-APPS i-a oferit lui Traian Băsescu această vilă, ca reşedinţă de protocol. Asta, după ce, de pe lista iniţială oferită fostului şef al statului, au fost scoase cele două vile din Snagov, pe care Băsescu le agrease. Fostul preşedinte a refuzat, însă, din start vila familiei Roman, în virtutea relaţiei pe care el şi Petre Roman au avut-o la începutul anilor ’90. În plus, Băsescu a transmis Guvernului că nu doreşte acest imobil, cu atât mai mult cu cât situaţia chiriaşilor nu este clarificată. 

Guvernul i-a propus fostului preşedinte să se mute în vila pe care Mioara Roman se pregăteşte s-o părăsească. Vila în care a locuit familia Roman are trei dormitoare la etaj, o  sufragerie, un birou la parter, o curte de 800 m şi nu dispune de garaj
Guvernul i-a propus fostului preşedinte să se mute în vila pe care Mioara Roman se pregăteşte s-o părăsească. Vila în care a locuit familia Roman are trei dormitoare la etaj, o sufragerie, un birou la parter, o curte de 800 m şi nu dispune de garaj

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net