Băsescu nu mai cumpără produsele care apar la Antenele lui Voiculescu

basescu.jpg

traian basescu
Traian Băsescu îndeamnă poporul să nu ajute Trustul Intact
Foto: arhivă personală

Fostul președinte Traian Băsescu își dorește să stopeze încercarea de salvare a posturilor Trustului Intact, iar asta pentru că aparțin lui Dan Voiculescu, cel cu care a dus "meciuri" grele.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Băsescu a lansat un îndemn către toți cetățenii României, indiferent dacă sunt "bășiști" sau nu, anunță adevărul.ro.

Mai mult, fostul șef al statului a anunțat că el și familia sa nu vor mai consuma produse care își fac reclamă la posturile Antena 1 și Antena 3, chiar dacă erau uzate în mod regulat de toți membrii familiei.

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm. Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse. Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3. Vă mulţumesc", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citește pe adevărul.ro care a fost reația lui Mihai Gâdea

Loading...

Citește și

  • mihai gadea

    Emisiunea „Sinteza zilei” de luni, 15 februarie, a fost specială, în condiţiile în care toate vedetele de la Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars au venit alături de Mihai Gâdea după ce ANAF a anunţat trustul Intact că are la dispoziţie cinci zile pentru a elibera sediile intrate în posesia statului român.

  • mihai gadea

    Zi neagră pentru conducerea posturilor Antena 1 şi Antena 3. Gelu Diaconu, fostul şef al ANAF, a dispus emiterea unei somaţii de evacuare a Antenei 3 şi a celorlalte firme care au sediul în clădirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum şi instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gâdea, Daniel Constantin, Camelia şi Corina Voiculescu, toţi având datorii la Dan Voiculescu.

  • mihai gadea

    Marți seară, 23 februarie, Mihai Gâdea a anunțat că televiziunile trustului Intact își mută sediile.

  • A negociat publicitate pe bani cu Dan Voiculescu, fondatorul trustului de presă Intact dar nu a căzut la pace și a anunțat că l-ar bate și la fizică pe Klaus Iohannis (nr. profesor de fizică). L-a acuzat pe președintele statului că s-a purtat ca o slugă a mogulului Antenelor. Sunt câteva afirmații marca Traian Băsescu, făcute duminică seară (21 februarie) de fostul președinte într-un interviu la România TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1