Băsescu, discurs poetic după negocierea PSD-UDMR. A recitat versuri de Eminescu

traian_basescu.jpg

basescu
Băsescu a recitat o strofă din "Scrisoarea a treia" de Eminescu în timpul conferinței de presă
Foto: arhivă personală

În ultimele zile, Traian Băsescu, liderul PMP, a lansat critici tot mai dure la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD-ului. În timpul conferinței de presă susținută în Parlament, marți, 20 iunie, fostul președinte al României a recitat o strofă din „Scrisoarea a treia”, de Mihai eminescu.

„Cum nu vii tu, Țepeș Doamne, ca punând mâna pe ei...”, și-a început Traian Băsescu declarația de presă, dorind în acest fel să-i critice dur pe Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, precizează HotNews. Băsescu este de părere că „asistăm la disputa între două găști din interiorul PSD” și îi sfidează pe liderii PSD și ALDE.

  • „Domnul Tăriceanu, tradițional aliat al PSD-ului, a ținut să intre în acest joc, din care iese, după părerea mea, smotocit. Concluzia mea: PSD-ul este inapt pentru guvernare. La fel cum unui tânăr îi spui inapt pentru serviciul militar, ăștia sunt inapți pentru guvernare”, a menționat liderul PMP, conform sursei citate.
  • „Amintiți-vă că în vara lui 2012, lucrul care le-a dat prin cap a fost să suspende dreptul CCR de a controla hotărârile Parlamentului. Un alt exemplu că sunt inapți pentru guvernare: modul în care a fost emisă OUG 13. Noaptea, ca hoții”, a mai adăugat Băsescu.

 

 

Loading...
 
 

Citește și