Băsescu: «Coldea, Kovesi, Stanciu sunt artizanii modului răvăşit de a face justiţie, nu-i sun din silă»

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a făcut declaraţii luni seară la B1
Traian Băsescu a făcut declaraţii luni seară la B1

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, la B1, că nu îi sună pe Florian Coldea, Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu ”din silă”, pentru că ”sunt artizanii acestui mod răvăşit de a a face justiţie, fără respect pentru cel care nu este condamnat”, adăugând că ”vor să mai rămână cinci mandate”.

Întrebat de ce nu îi sună pe Florian Coldea adjunctul şefului SRI. nr), pe Codruţa Kovesi sau pe şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, Traian Băsescu a declarat: ”Pot să vă spun că din silă?”. Băsescu a continuat: ”Pentru că ei sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie, fără respect pentru cel care nu e condamnat. Ce să fac? Vor să mai rămână cinci mandate în funcţie”, a declarat Băsescu, potrivit Mediafax.

Fostul preşedinte a mărturisit că a sunat, totuşi, la cabinetul Codruţei Kovesi, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. ”Am cerut secretarei numărul de telefon al unui procuror care a lucrat în dosarul Flota”, a spus Băsescu, povestind că ”trebuia să îşi prelungească autorizaţia de port-armă, şi de la Poliţie a venit că preşedintele are un dosar penal, celebrul dosar Flota, care rămăsese la Constanţa”.

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net