Băsescu, atac la Antena 3: "Fac jurnalism de prostituţie"

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a atacat postul de televiziune Antena 3 şi i-a sfătuit pe membrii PMP să fie pregătiţi pentru orice
Traian Băsescu a atacat postul de televiziune Antena 3 şi i-a sfătuit pe membrii PMP să fie pregătiţi pentru orice

Traian Băsescu a declarat, duminică, la Congresul PMP, că la Antena 3 se face un jurnalism ”de prostituție” și a îndemnat membrii PMP să fie pregătiți pentru o asemenea propangandă.

”Se face jurnalism de prostituție la Antena 3, dar esența lucrurilor trebuie să fie în adevăr. Va trebui să faceți față acestui tip de campanie. Cât timp voi fi partenerul vorstru, veți fi atacați peste tot”, a precizat fostul preşedinte.

Se va încerca diminuarea șanselor acestui partid să existe. În ambele campanii au fost cel mai atacat partid. Și de PNL și de PSD și de alții. Va trebui să vă asumați riscul de a continua niște procese de reformă care nu sunt pe gustul celor care erau uniți în cuget și simțiri în ideea de lovitură de stat în vara lui 2012, în ideea de justiție care trebui pusă sub control politic”, a completat Traian Băsescu.

De asemenea, el a precizat că apreciază gestul Elenei Udrea de a nu veni la congres. "...chiar dacă nu este, ţin să-i mulţumesc. Apreciez delicateţea de a nu fi în sală. Sper să aibă condiţii corecte să se apere. Sper să îmi confirme încă o dată că este om cinstit", a spus Băsescu despre Udrea.

În ceeea ce priveşte relaţiile sale cu PMP, fostul preşedinte al României a spus că vrea să fie "un partener" al formaţiunii. "Vreau să vă fiu partener/ Vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce", a subliniat Băsescu. "Sunt convins că partidul va creşte şi va fi un etalon", a spus Băsescu despre PMP, partid care "trebuie să se afirme drept capabil de soluţii teoretice şi acţiune practică pentru modernizarea României şi consolidarea statului de drept".

Băsescu a adăugat că PMP a trecut "pragul" la ambele scrutinuri de anul trecut, ceea ce este "excepţional".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net