Bărbatul suspectat că a împușcat un șofer în Craiova a fost reținut

Ultima actualizare:

    Doi polițiști de la Brigada Rutieră au evitat o tragedieFoto News.ro
Doi polițiști de la Brigada Rutieră au evitat o tragedieFoto News.ro

Vineri noapte, 27 iulie, în Craiova au avut loc împușcături după ce niște șoferi s-au șicanat în trafic. Unul dintre bărbați a fost împușcat în antebrațul stâng și a fost transportat de urgență la spital. În momentul de față, bărbatul este în afara oricărui pericol. Suspectul principal a fost găsit și a fost reținut de către poliție.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla cine a fost implicat în acest scandal. Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, polițiștii ar fi fost sesizați că la un moment dat s-au auzit focuri pe o stradă din Craiova. Atunci când polițiștii s-au deplasat, au observat o mașină avariată. 

Polițiștii au stabilit faptul că unul dintre pasagerii unei mașini ciocnite a socs pistolul și ar fi împușcat pe un alt bărbat. 

În urma acestui incident, un bărbat a fost transportat la spital deoarece fusese împușcat în antebraț, iar în momentul de față se află în afara oricărui pericol. 

A fost deschis un dosar penal în care sunt efectuate diverse cercetări, conform digi24.ro.  Reprezentanţii IPJ Dolj au spus că există un cerc de bănuiţi, la acest moment poliţiştii făcând verificări în vederea depistării acestora.

Potrivit news.ro, în afara sediului Secţiei 2 Poliţie Craiova, unde se aflau rudele persoanei împuşcate ar mai fi avut loc un incident. Doi bărbaţi, care nu aveau legătură cu primul eveniment şi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice au proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa acestora, fără un motiv concret. De asemenea au fost aruncate şi sticle în direcţia persoanelor respective, fără a exista însă victime. Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul secţiei unde le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale.. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net