Bărbatul mort în Olanda era bodyguardul din Colectiv

Ultima actualizare:

    Florin Cristian Popescu nu avea familie Foto: Arhiva personală
Florin Cristian Popescu nu avea familie Foto: Arhiva personală

Bilanţul victimelor decedate în urma incendiul din club Colectiv a ajuns la 39. Deşi medicii au făcut eforturi să îi salveze, alte 7 persoane au murit în cursul zilei de sâmbătă. Doi dintre ei au decedat în Olanda, după ce fuseseră transportaţi cu un avion. Este vorba de Florin Popescu, bodyguardul din Colectiv, care a ajuns la spital cu arsuri grave, în urma tragediei de vineri seară (30 octombrie).

Florin Popescu se află printre cele 7 persoane care au murit sâmbătă (7 noiembrie), numărul total al victimelor ajungând la 39. Bărbatul fusese internat la Spitalul SRI, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost îmbarcat în aeronava care a transportat opt răniţi în incendiu la spitale din oraşul Rotterdam. Starea lui Florin s-a înrăutăţit după aterizarea pe aeroportul olandez, tânărul a sferit un stop cardo-respirator şi a murit în ambulanţă, în drum spre spital, informează România TV.

Florin Popescu lucra ca bodyguard în clubul Colectiv, iar martorii povestesc că a scos răniţi pe braţe, înainte ca el însuşi să fie rănit. El locuia singur, părinţii săi decedând în urmă cu mai mulţi ani. Săptămâna aceasta, în timp ce se afla internat la spital, casa sa a fost spartă de hoţi. Prietenii săi au observat că uşa de la intrarea în apartamentul acestuia a fost fost forţată şi au anunţat imediat autorităţile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net