Bărbatul împușcat în cap lângă poligonul jandarmilor vrea despăgubiri: «Puteam să fiu mort»

barbat_lovit_de_glont.jpg

barbat lovit de glont
Constantin Vochițoiu a fost lovit de un glonț și este decis să ceară despăgubiri
Foto: captură DIGI24

Un tânăr de 22 ani din Gorj a fost lovit în cap de un glonț tras, cel mai probabil, dintr-un poligon în care se antrenau jandarmii. Bărbatul tocmai terminase o lucrare în cimitirul bisericii din localitatea Măceșu și se pregătea să plece spre casă. Glonțul l-a lovit în cap în momentul în care voia să urce în mașină. Tânărul a ajuns la spital în stare stabilă, iar acum este decis să ceară despăgubiri pentru că a fost la un pas de moarte.

Constantin Vochițoiu, bărbatul lovit de glonț, a fost dus inițial la spitalul din Târgu Cărbunești, însă a fost transferat la Craiova, acolo unde a fost operat. Este stabil, conștient și vorbește. Mai mult, vrea să dea în judecată Jandarmeria Gorj și să ceară daune.

"Dintr-o dată, m-am trezit pe spate. N-am știut, n-am realizat nimic. Prima oară, când am ajuns la spitalul de la Târgu-Cărbunești, mi-au zis că am un glonț în cap. Să ies din spital și la urmă o să mergem mai departe. Da, o să cer despăgubiri. De ce nu? Puteam să fiu mort", a spus Constantin Vochițoiu, conform DIGI24

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1