Bărbatul găsit mort în curtea şcolii a fost identificat

Ultima actualizare:

Din datele existente şi pe baza analizei AND, s-a stabilit că victima este Vasile Tătaru, de 54 de ani, din judeţul Braşov.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma investigaţiilor şi audierilor, a rezultat faptul că acesta a plecat de la domiciliu în data de 19 iulie 2011, cu un autovehicul maxi-taxi, în direcţia Bucureşti şi a ajuns înaceiaşi zi în zona Bucur Obor.

La data plecării era îmbracat cu o camaşă albă, pantaloni de stofă de culoare închisă şi purta o pălărie de culoare gri, uzată. Avea asupra lui un sac din material textil de culoare galbenă.

Conform unor surse, Vasile Tătaru era căsătorit şi avea două fete. Se pare că ar fi avut probleme psihice, neconfirmate încă de medicii legişti, deoarece analizele nu au fost finalizate în totalitate

Politia Capitalei face apel către toti cei care pot furniza informaţii despre dispărut cât şi despre traseul acestuia prin Bucureşti, să sune la 112 (apel gratuit).

Găsit carbonizat, în iarbă

Bărbatul a fost găsit carbonizat, la data de 20 iulie, în jurul orei 7.00, în curtea Grupului Şcolar Electronica din Capitală. Trupul a fost găsit în iarbă de paznicul şcolii. Victima era legată cu sârmă de mâini şi de picioare şi în jurul gâtului.Potrivit primelor cercetări, bărbatul găsit mort ar fi fost în viaţă la momentul incendierii. Astfel s-au demarat cercetări pentru omor deosebit de grav.Martorii au declarat că au auzit o bubuitură şi au văzut flăcări în curtea unităţii şcolare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net