Bărbatul de 300 kg a slăbit 7 kg într-o săptămână

Ultima actualizare:

    Robert Cogeanu este internat  la Spitalul Judeţean din  Timişoara şi e ajutat să respire cu un aparat performant (FOTO: ROBERT BLOANCA)
Robert Cogeanu este internat la Spitalul Judeţean din Timişoara şi e ajutat să respire cu un aparat performant (FOTO: ROBERT BLOANCA)

Veste bună pentru Robert Cogeanu (40 de ani), bărbatul de 300 kg din Paşcani, care s-a internat, săptămâna trecută, la Timişoara pentru o operaţie de micşorare a stomacului.

Bărbatul a reuşit să slăbească 7 kg după ce a trecut pe un regim strict. Ziua de marţi a însemnat pentru el un mic dejun cu un ou şi o jumătate de felie de pâine, dimineaţa, 60 de grame de ton, la prânz, şi o jumătate de pulpă de pui şi o lingură de morcovi fierţi seara.

„Trebuie să bea foarte multe lichide. Cam patru litri pe zi reuşeşte să consume", ne-a spus Petre Cogeanu, tatăl lui Robert. Mai mult, bărbatul a reuşit, după mult timp, să stea culcat în pat şi să doarmă liniştit, câteva ore legate, cu ajutorul unui aparat performant de respiraţie.

„Este o minune, am dormit cinci ore noaptea trecută, ca niciodată!", ne-a spus Robert zâmbind. Cu toate astea, analizele medicale făcute de medicii timişoreni au scos la iveală probleme extrem de grave ale lui Robert. Plămânii şi inima lui funcţionează la doar 20% din capacitate, iar despre operaţie nici nu se pune problema deocamdată. El va mai sta sub supravegherea medicilor până când aceştia vor considera că bărbatul poate face intervenţia chirurgicală de micşorare a stomacului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net