Bărbatul condamnat pentru uciderea Mihaelei Runceanu şi-a scos iubita în lume

Ultima actualizare:

Din cei 25 de ani de închisoare, Daniel a executat doar 17, fiind graţiat în 2006 de către Ion Iliescu. Dar de eticheta de criminal nu a scăpat nici acum. De câteva ori s-a întâmplat să fie respins la angajare, sau să fie concediat, din acest motiv.

Deşi afirmă că Securitatea i-a înscenat totul, el nu are de gând să dea statul roman în judecată: "M-am gândit că mă lupt cu morile de vânt. Trebuie să aduci probe noi; nu am banii necesari pentru a redeschide un proces şi nici pentru noi «săpături»".

Alături îi stă, de cinci ani, Ivenia. Întrebată cum poate sta cu un bărbat condamnat pentru crimă, ea a răspuns simplu: "Am zis că, dacă îmi e scris să mor, voi muri de mâna lui. M-a întrebat dacă vreau să-mi povestească despre noaptea aceea şi i-am spus că nu este nevoie".

L-a cunoscut în 2000, când femeia a lucrat în Penitenciarul Rahova, iar după doi ani au urmat 15 ani de pauză în relaţia lor. Apoi s-au regăsit: "Ne-am văzut lunar, relaţia s-a cimentat". După eliberare, "a fost o explozie, o revenire la viaţă".

Meseria învăţată în penitenciar i-a devenit pasiune: mobila din întreaga casă e făcută de mâna lui Daniel. Şi este neagră, aşa cum şi-a dorit Ivenia.Cei doi nu s-au căsătorit, deşi el i-a cerut mâna de mai multe ori. I-a oferit şi câteva inele, pe care au fost însă nevoiţi să le amaneteze atunci când rămâneau fără bani. Dar, când Florin Petrescu (fostul "Axinte" din Vacanţa Mare) s-a oferit să le cânte pe gratis la nuntă, Ivenia n-a mai putut refuza o nouă cerere în căsătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net