Bărbatul care a trântit la pământ un copil, într-un parc din Hunedoara, acuzat de tentativă de omor

copil-batut-parc.jpg

Copil bătut în parc
Băiatul a leșinat după ce a fost bătut cu bestialitate de un bărbat de 29 de ani
Foto: adevarul.ro

Veşti proaste pentru bărbatul numit și „monstrul din parc” sau ”tatăl bătăuș”! Alexandru Cobzaru, tânărul din Hunedoara care a trântit un copil la pământ într-un parc din oraș, va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Aflat în arest preventiv de aproape o lună, bătăuşul de copii din Hunedoara a primit vești proaste din partea anchetatorilor. Acuzat inițial de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara de lovire și alte violențe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice, Alexandru Cobzaru (29 ani) a aflat că i s-a schimbat încadrarea faptei. Având în vedere gravitatea faptelor, procurorul de caz a schimbat acuzațiile în tentative de omor și a trimis dosarul la Tribunal, scrie adevarul.ro.

Cum s-a petrecut incidentul

Incidentul s-a petrecut duminică, 7 februarie, în jurul orei 15.00, într-un parc din Hunedoara. Deranjat de un copil de 13 ani (chiar nepotul său) care avusese o dispută cu fiul său, bărbatul l-a luat pe sus și l-a trântit de pământ sub privirile îngrozite ale copiilor și părinților prezenți la fața locului. Unul dintre aceștia a filmat întreaga scenă, iar un altul a anunțat poliția. Alexandru Cobzaru a fost reâinut și ulterior arestat, pentru loviri și alte violențe, violență în familie, tulburarea liniștii și ordinii publice. Victima a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat pentru mai multe zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. 

 

Citește și: 

 

VIDEO Imagini cumplite la locul de joacă. Doi copii, agresați cu sălbăticie de un adult

 

Mărturia agresorului din parc. Copilul de 8 ani și mama sa, duși la un centru maternal
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1