Bărbatul care și-a omorât soția și rănit grav fiica, găsit spânzurat

Ultima actualizare:

    Cerasela intenționase  să divorțeze de Constantin  Fântânaru, însă,  se răzgândise cu o zi  înainte de tragedie
Cerasela intenționase să divorțeze de Constantin Fântânaru, însă, se răzgândise cu o zi înainte de tragedie

Constantin Fântânaru, de 45 de ani, era căutat de mai bine de două zile, după ce și-a omorât soția și și-a rănit grav fiica de 16 ani.

Ieri dimineață, un sătean din localitatea vasluiană Poienești, care mergea la munca câmpului, i-a găsit trupul atârnând de un copac de pe marginea drumului. „Bărbatul era spânzurat de un copac în zona în care, miercuri, şi-a abandonat maşina. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii criminalişti, sub coordonarea procurorului de caz, pentru efectuarea de cercetări”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub. Fântânaru și-a ucis, miercuri, soția cu o baionetă și și-a înjunghiat fiica de 16 ori, întrucât aceasta încercase să-și apere mama. Trupul soției l-a aruncat într-un șanț, iar pe fiică a băgat-o în portbagajul mașinii și a abandonat-o pe marginea unui drum. Fata a fost găsită în stare gravă, având multiple tăieturi la nivelul pieptului, mâinilor şi spatelui. Ea a suferit mai multe operații. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net