Bărbatul care și-a înjunghiat soția în grădiniță avea interdicție să se apropie de ea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marius Botan și-a ucis fosta soție, directoarea unei grădinițe din Capitală, chiar în biroul ei. După atac, agresorul a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat fapta.

Nicoleta Botan (38 de ani) a fost ucisă, astăzi, de fostul ei soț, chiar în biroul grădiniței pe care o conducea. Marius Cristian Botan avea interdicție în a se apropia de ea, dată de Judecătoria Sectorului 2 în luna noiembrie a anului trecut.

”Admite în parte cererea formulată de reclamanta BOTAN NICOLETA în contradictoriu cu pârâtul BOTAN MARIUS-CRISTIAN. Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pe o durată de 6 luni de la pronunţarea prezentei sentinţe, care conţine următoarele obligaţii şi interdicţii pentru pârâtul Botan Marius Cristian: Evacuează pârâtul din locuinţa situată în Bucureşti, ..., sector 2. Obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă determinată de 200 m faţă de reclamantă, faţă de domiciliul acesteia şi faţă de locul său de muncă ..., situat în Bucureşti, ..., sector 2, precum şi faţă de copiii părţilor B.R.E. şi B.R.N. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta. Stabileşte pe durata ordinului de protecţie locuinţa minorilor B.R.E. şi B.R.N. la mamă şi dispune ca autoritatea părintească asupra acestora să fie exercitată exclusiv de către reclamantă. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 600 lei, reprezentând onorariu de avocat. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Dispune comunicarea unei copii de pe dispozitivul prezentei hotărâri, în maxim 5 ore de la pronunţare, structurilor Poliţiei Române din sectorul 2 Bucureşti, în a căror rază teritorială se află domiciliul părţilor”, se arată în decizia magistraților.  

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net