Bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, reținut pentru 24 de ore! Femeia era directoare de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost reținut vineri searăFoto: news.ro
Bărbatul a fost reținut vineri searăFoto: news.ro

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care şi-a înjunghiat mortal soţia, directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Judeţean Neamţ, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, sâmbătă, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ancheta este coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Suspectul a fost reţinut, vineri seara, pentru 24 de ore, pentru omor. El a fost dus în arestul IPJ Neamţ, iar sâmbătă va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 16, cu privire la faptul că în unitatea medicală din Piatra Neamţ a fost înjunghiată o femeie.

Femeia nu ceruse ordin de protecție 

 „Din cercetările preliminarii efectuate a reieşit că un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamţ, şi-ar fi înjunghiat mortal soţia de 49 de ani. Persoana bănuită de comitarea faptei se află în custodia poliţiştilor. De precizat este faptul că victima nu solicitase ordin de protecţie faţă de acesta. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violenţă”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Femeia de 49 de ani, înjunghiată mortal de soţul ei, vineri după-amiază, în cadrul Spitalului Judeţean, nu solicitase ordin de protecţie faţă de acesta şi nici nu depusese sesizări privind acte de violenţă. Ea era directoarea de îngrijiri medicale a unităţi spitaliceşti.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net