Bărbatul care și-a bătut copiii cu biciul a fost arestat

bici_kkcopy.jpg

Individul violent va sta 30 de zile după gratii

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Loviți cu biciul, amenințați cu o secure și înfometați! În loc de copilărie - chin, în loc de viață - supliciu. Este povestea a doi puști din comuna vasluiană Ibănești, care au cerut ajutor la școală fiindcă nu mai suportă teroarea instituită de tatăl lor, în vârstă de 70 de ani.

Bărbatul a fost arestat sâmbătă, pentru 30 de zile, după cum a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. Polițiștii au fost sesizați de cei de la Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Vaslui, anunțați, la rândul lor, de reprezentanții școlii. Cei doi copii, în vârstă de 8 și 12 ani, au cerut ajutorul cadrelor didactice, spunând că nu vor să se întoarcă acasă, deoarece se tem. 

Cei doi minori au suferit leziuni traumatice

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad au stabilit că, pe data de 3 octombrie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 70 de ani şi-ar fi agresat copiii, în gospodărie, lovindu-i cu un bici în zona gambelor. Ca urmare a agresiunilor, cei doi minori au suferit leziuni traumatice care necesită până la două zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În acest moment, minorii sunt securizaţi într-un centru de specialitate”, dezvăluie IPJ Vaslui. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5