Bărbatul care a băgat-o în comă pe Ioana a aruncat o altă femeie din tren? Ipoteză şocantă lansată de un martor secret

Ultima actualizare:

    Robert se pare că este cel care ai fi bătut-o cu bestialitate pe Ioana şi ar fi aruncat o altă femeie din trenFoto: arhiva personală
Robert se pare că este cel care ai fi bătut-o cu bestialitate pe Ioana şi ar fi aruncat o altă femeie din trenFoto: arhiva personală

Robert Tănase, bărbatul asupra căruia planează suspiciunea că ar fi bătut-o pe Ioana Condea pentru că a refuzat să se prostitueze, este cunoscut ca un tip agresiv. Apropiaţii bărbatului au povestit că acesta a comis mai multe infracţiuni în trecut şi se învârte în cercul proxeneţilor din străinătate.

Un martor secret a făcut dezvăluiri uluitoare despre Robert Tănase. Bărbatul a povestit, sub protecţia unui nume fictiv, că cel care a desfigurat-o pe Ioana Condea nu a avut milă nici măcar de o femeie cu care urma să se înrudească.

"În anul 2003, am făcut sărbătorile de iarnă la verişoara soţiei mele. Aceasta era căsătorită cu Robert Tănase şi urma să aducă pe lume un copil. Am discutat atunci ca eu şi nevasta mea să-l botezăm pe micuţ. Între timp, Robert ne-a anunţat că şi-a găsit de lucru în Italia şi va fi plecat o perioadă, dar se va întoarce când i se va naşte copilul. Ulterior, Robert ne-a spus că nu a găsit de lucru doar pentru el, ci şi pentru soţia mea, care urma să fie naşa copilului. Mi-a cerut voie să o ia cu el şi eu am acceptat. Acolo, soţia mea a fost pusă să cerşească pe stradă şi să spele maşini la semafor. Robert a vândut-o la proxeneţi, a aruncat-o într-un beci şi a ţinut-o fără apă şi mâncare zile în şir. Soţia a reuşit să fugă.

După nouă luni a venit acasă, desculţă şi cu şase euro în buzunar. Mi-a spus să nu o întreb nimic. Mi-a povestit prin ce coşmar a trecut un an mai târziu după ce a avut un coşmar. Mi-a spus printre lacrimi că după ce a reuşit să scape din mâinile proxeneţilor a ajuns în gară, iar acolo a dat de Robert, care a negat că ar fi luat bani pe ea. Ca ea să nu spună nimic mai departe, a aruncat-o din tren, iar soţia a cerşit ca să facă rost de bani de drum. Acest om este foarte periculos, iar poliţia nu face nimic. Calcă pe cadavre", a spus bărbatul la emisiunea "La Măruţă".

Veronica îi cere lui Robert să-i dea drumul Florentinei să vină acasă
Veronica îi cere lui Robert să-i dea drumul Florentinei să vină acasă

Potrivit aceluiaşi martor, Robert Tănase a fost căsătorit de două ori, până să o ia de nevastă pe Florentina, prietena care i-a făcut rost Ioanei de jobul în Germania .

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă, mama Florentinei a fost şocată să audă toată povestea. Femeia l-a rugat pe ginerele ei să-i dea drumul fetei şi să se întoarcă acasă la copilul ei. "Nu contează ce spune lumea, eu vreau să vină înapoi. Nu contează că a făcut prostituţie", a spus Veronica, mama Florentinei.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net