Bărbatul care ataca femei în Bucureşti a fost prins. Și-ar fi agresat și mama

Ultima actualizare:

    Bărbatul care ataca femei pe stradă în București a fost prins
Bărbatul care ataca femei pe stradă în București a fost prins

Bărbatul care a bătut două femei în Capitală, în plină stradă, în urmă cu câteva zile, ar fi fost prins de polițiștii din București. Individul a fost reclamat la poliție de propria avocată.

Se pare că bărbatul are probleme psihice și, în luna iunie, și-a atacat mama, spune Alina Arsene, avocata agresorului.

Două femei au fost bătute în plină stradă în București, săptămâna trecută. Atacatorul a fost prins, luni, de poliţişti, după ce avocata care îl reprezenta în cazul agresiunii asupra mamei lui l-a reclamat. Acesta ar fi avut un comportament agresiv verbal la adresa ei și a unei colege din cabinetul de avocatură, anunță DIGI24.

Bărbatul a fost căutat timp de mai multe zile, iar oamenii legii au analizat mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere, în momentele atacurilor. 

Una dintre victime a fost salvată din mâinile acestuia de un tânăr care a şi sunat la 112, iar cealaltă a fost găsită inconştientă într-un complex comercial din zonă şi a fost transportată la spital pentru îngrirjiri medicale. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net