Bărbaţii, regii scenei la «Românii au talent»

4-actu-1.-3col-the-iceman-6.jpg

The Iceman, acest Superman al Americii, a trecut în etapa următoare cu 4 “Da”
Foto: PRO TV

Vineri seara, bărbaţii au fost la înălţime pe scena de la „Românii au talent” (PRO TV). Probabil ca un cadou în avans de Ziua Femeii, mulţi concurenţi s-au dezlănţuit într-o explozie de forţă şi sex-appeal. Au făcut striptease, au rupt în dinţi bucăţi de metal, ba chiar au şocat cu abilităţi greu chiar şi de privit.

Unul dintre cei mai puternici bărbaţi din lume – The Iceman, a venit tocmai din SUA să participe la emisiunea de talente. Tânărul de 31 de ani a început numărul prin a-şi cere iertare mamei sale, care, îngrijorată, mereu îl roagă să nu mai spargă lucruri cu capul. Mai întâi a rupt cu dinţii câteva pachete de cărţi de joc, a spulberat în mâini cartea de telefon, apoi a îndoit o tigaie, a rupt în dinţi o plăcuţă de înmatriculare, după care două bâte de baseball (una cu braţele, alta în cap). La final, tot cu capul, a spart mai multe blocuri de gheaţă, întreg momentul său fiind o adevărată demonstraţie de forţă. 

4-actu-3.-1col-the-iceman-15.jpg

A spart cu capul mai multe blocuri de gheaţă

Apoi, patru tineri musculoşi din Timişoara, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, au încins scena cu dansul lor sexy. Asta spre satisfacţia din priviri a tuturor doamnelor şi domnişoarelor care au simţit că 8 Martie a venit mai devreme. Băieţii au povestit că sunt colegi la sală, că la un moment dat s-au uitat în oglindă şi au ajuns la concluzia că nu arată „chiar rău”.

4-actu-5.-2col-dirty-boys-16.jpg

Foto: PRO TV
Trupa Dirty Boys a făcut striptease

Au început să danseze cu doar două luni înainte de a veni la emisiune, dar au reuşit să facă furori. „Mă umple de nervi că am arătat şi eu odată aşa”, a declarat Florin Călinescu. Mihai Petre nu a apreciat prestaţia şi le-a dat “nu”, spre nemulţumirea Andrei: „Ai stricat momentul”, a comentat ea.

4-actu-2.-3col-fakir-testa-17.jpg

Juraţii abia l-au putut privi pe Fakir Testa în timp ce îşi băga sârmă în nas

Un concurent venit din Spania a avut un număr nu doar imposibil de făcut, dar, pentru mulţi, chiar şi de privit. Fakir Testa, un fachir de 39 de ani, sfidează parcă legile anatomice ale corpului uman. Şi-a băgat un burghiu pornit în nas, apoi o sabie pe gât. După care, şi-a băgat la propriu o sârmă prin nas şi a scos-o prin gură. Tălpile au fost supuse şi ele la „chinuri” după ce le-a trecut prin foc, apoi a urcat pe o scară din săbii ascuţite.

4-actu-4.-1col-fakir-testa-29.jpg

A urcat pe o scară de săbii

„Sunt mândră de mine că am putut să privesc. Vai de stomacul meu, dar te-am privit”, a spus Andra. „Eu sunt transpirat tot, zici că eu am făcut momentul”, a comentat Pavel Bartoş. Mihai Petre a recunoscut că e unul dintre cele mai şocante numere pe care le-a văzut, iar Andi s-a bucurat că „au scăpat vii”, privindu-l.

Loading...

Citește și

  • theodor marcu

    Nu e puțin lucru ca la un an și jumătate, un copil să știe tot alfabetul, iar la 6 ani să facă tot felul de calcule în timp ce recită versuri. Theodor Marcu, ultimul concurent din ediția de vineri seară de la Românii au talent (Pro Tv), a intrat direct în faza semifinală a concursului după ce a primit un golden buzz de la Andi Moisescu.

  • O nouă seară de vineri, o nouă ocazie pentru ca talentele să ajungă pe scena mult visată. Momentele i-au făcut pe cei din sală să aplaude și i-au ridicat pe jurați în picioare. Andi, Andra, Mihai și Florin nu s-au ferit din a le oferi concurenților laudele meritate: ”Am încercat să-ți găsesc un defect și nu am găsit”, ”Ce moment, ce emoție, ce om am în fața mea” sau ”Frumusețea momentului, bunătatea voastră, se văd în ochii voștri!”, fiind doar câteva dintre comentariile lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1