Bărbat strivit de o autobasculantă pe o trecere de pietoni din Suceava

barbat_strivit_de_autobasculanta_in_suceava.jpg

barbat strivit de autobasculanta pe trecerea de pietoni in suceava
Un bărbat de 64 de ani a murit după ce a fost strivit de o autobasculantă
Foto: Monitorul de Suceava

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit strivit sub roţile unei autobasculante, chiar pe o trecere de pietoni din Suceava. Victima a traversat în fugă, intrând în faţa vehiculului greu. Pe de altă parte, bărbatul a traversat pe trecerea de pietoni şi pe culoarea verde a semaforului.

Ioan Răuleac, în vârstă de 64 de ani, din satul Costâna, comuna Todireşti, a sărit de pe trotuar pe trecere exact în momentul în care șoferul autobasculantei a virat în intersecţie spre dreapta. Modul în care s-a produs accidentul a fost surprins clar de camerele de supraveghere din două unghiuri. Şoferul vehiculului greu, care avea şi el verde, opreşte şi dă prioritate altor doi pietoni, dar se pune în mişcare şi nu îl mai observă şi pe bărbatul de 64 de ani care fuge din dreapta sa şi intră în faţa vehiculului. Bărbatul de 64 de ani a fost prins de partea din stânga a autobasculantei şi călcat și de roţile din spate, informează Monitorul de Suceava. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

Ce a spus șoferul autobasculantei

autobasculanta_suceava.jpg

accident autobasculanta suceava
Autobasculanta l-a strivit pe bărbatul de 64 de ani chiar pe trecerea de pietoni
Foto: Monitorul de Suceava

 

Șoferul autobasculantei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0. Aflat în stare de șoc, bărbatul a mia putut spune doar atât: „Nu l-am văzut, dacă îl vedeam nu dădeam peste el... Era verde şi la mine şi verde, şi la el".

Plutonierul Radu Bîrleanu, din cadrul Detaşamentul de Pompieri Suceava, ajuns cu echipajul la faţa locului, a declarat: „În momentul în care am ajuns la faţa locului am găsit o persoană prinsă sub camion, victima fiind declarată decedată de către cei de la Serviciul de Ambulanţă. Am izolat şi balizat zona pentru următoarele activităţi care trebuiau executate”.

 


 


 

Loading...