Bărbat în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc pe stradă la Arad

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost dus la spital cu arsuri de gradul 2 pe mâini și pe corp și în stare de inconștiență
Bărbatul a fost dus la spital cu arsuri de gradul 2 pe mâini și pe corp și în stare de inconștiență

Panică luni după-amiază în centrul Aradului. Nemulţumit că i-a fost refuzată cererea de obţinere a unui paşaport nou, un bărbat de 45 de ani s-a stropi cu benzină și și-a dat foc anunță news.ro.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, după ce şi-a dat foc în faţa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Arad.

Înainte de gestul surprinzător, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Galaţi, a avut un schimb de replici cu angajaţii instituţiei.

El a prezentat la ghişeu o carte de identitate de Italia şi un certificat de naştere din România, însă a fost refuzat deoarece avea nevoie cel puţin de o carte de identitate provizorie eliberată de autorităţile române.

La scurt timp, bărbatul a plecat din sediul instituţiei şi a revenit cu o sticlă cu benzină, ameninţând că îşi dă foc în faţa clădirii.

Poliţiştii, chemaţi la faţa locului de către angajaţi, au alertat pompierii.

”La sosirea echipajului de pompieri, bărbatul stătea în fund pe stradă şi se stropise deja cu benzină pe cap şi pe haine. Avea în mână o brichetă şi ameninţa că îşi dă foc. La un moment dat, a aprins bricheta. Colegii mei au intervenit imediat cu o pătură ignifugă şi cu un stingător, victima fiind preluată în stare de conştienţă de un echipaj medical”, a dezvăluit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, George Pleşca.

Medicul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, Mircea Merea, a declarat pentru News.ro că bărbatul a suferit arsuri de gradul II pe cap, faţă şi mâini. Echipajul SMURD care l-a preluat l-a predat în stare stabilă medicilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi se află în evaluare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net