Bărbat în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc pe stradă la Arad

ambulanta_2_44664500.jpg

Bărbatul a fost dus la spital cu arsuri de gradul 2 pe mâini și pe corp și în stare de inconștiență
Citeste tot despre: 

Panică luni după-amiază în centrul Aradului. Nemulţumit că i-a fost refuzată cererea de obţinere a unui paşaport nou, un bărbat de 45 de ani s-a stropi cu benzină și și-a dat foc anunță news.ro.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, după ce şi-a dat foc în faţa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Arad.

Înainte de gestul surprinzător, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Galaţi, a avut un schimb de replici cu angajaţii instituţiei.

El a prezentat la ghişeu o carte de identitate de Italia şi un certificat de naştere din România, însă a fost refuzat deoarece avea nevoie cel puţin de o carte de identitate provizorie eliberată de autorităţile române.

La scurt timp, bărbatul a plecat din sediul instituţiei şi a revenit cu o sticlă cu benzină, ameninţând că îşi dă foc în faţa clădirii.

Poliţiştii, chemaţi la faţa locului de către angajaţi, au alertat pompierii.

”La sosirea echipajului de pompieri, bărbatul stătea în fund pe stradă şi se stropise deja cu benzină pe cap şi pe haine. Avea în mână o brichetă şi ameninţa că îşi dă foc. La un moment dat, a aprins bricheta. Colegii mei au intervenit imediat cu o pătură ignifugă şi cu un stingător, victima fiind preluată în stare de conştienţă de un echipaj medical”, a dezvăluit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, George Pleşca.

Medicul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, Mircea Merea, a declarat pentru News.ro că bărbatul a suferit arsuri de gradul II pe cap, faţă şi mâini. Echipajul SMURD care l-a preluat l-a predat în stare stabilă medicilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi se află în evaluare

loading...
Loading...