Bărbat stâlcit în bătaie la Arad de o armată de bodyguarzi, în plină stradă. Victima a încasat peste 50 de lovituri

bataie_arad.jpg

bataie, arad, pumni, picioare, bodyguarzi
Captură video de la bătaia bodyguarzilor
(FOTO: adevarul.ro)
Citeste tot despre: 

Angajaţii unei firme de pază din Arad şi-au făcut singuri dreptate după ce un coleg de-al lor a fost înjughiat. L-au prins pe făptaș și l-au bătut cu sălbăticie, până ce l-au lăsat inconștient. La două luni de la eveniment, nici unul dintre agresori nu a fost cercetat de poliţie.

Bodyguarzii arădeni au bătut cu bestialitate un bărbat, în plin centrul oraşului. Incidentul a avut loc în luna decembrie 2019, însă nici unul dintre agresori nu a fost cercetat de poliţie. A fost arestat numai Răzvan Copăceanu, tânărul bătut cu sălbaticie, acuzat de tentativă de omor.

Răzvan Copăceanu l-a înjunghiat, în dimineaţa zilei de 29 decembrie 2019, în urma unui conflict cu una dintre angajatele din localul Aladio, pe unul dintre bodyguarzii firmei Dey Bodyguard International 2012 SRL. Agentul de pază a vrut să-l scoată afară pe Copăceanu, iar acesta l-a lovit de mai multe ori cu un cuţit pumnal tip box, fiind necesară internarea de urgenţă a victimei la spital.

Copăceanu a fugit de la locul incidentului, însă a fost găsit de colegii celui agresat, în centrul oraşului, scrie adevarul.ro. Imaginile, care au fost ridicate de anchetatori la câteva ore după incident, de la un restaurant din centrul Aradului, arată cum Răzvan Copăceanu este bătut cu cruzime, chiar şi când este inconştient.

Bătut cu bastoane telescopice 

Pe imagini se vede cum  patru bărbaţi, unul având un tricou inscripţionat cu Dey Bodyguard International, doi având geci cu inscripţia Elite Bodyguard şi unul îmbrăcat cu o geacă cu glugă, îl lovesc cu bastoane telescopice în zona capului. Cel atacat încearcă să intre în fast food, dar este tras şi trântit la pământ, după care este bătut cu piciorele şi bastoanele telescopice în mijlocul trotuarului. Mai mult, unul dintre angajaţi de la DEY îi pulverizează spray iritant lacrimogen în ochi, deşi era căzut la pământ şi nu mai mişca.

În plus, mai apare un angajat DEY, cel rănit grav anterior de Copăceanu, conform anchetatorilor, care-l loveşte cu piciorul în faţă pe tânărul întins lat pe caldarâm în timp ce unul dintre angajaţii de la Elite şi altul de la Dey îl lovesc, din nou, în mod repetat, cu bastoanele telescopice, scrie Pressalert.ro.

51 de lovituri în șase minute

Copăceanu, deşi inconştient, a continuat să fie lovit şi de alţi paznici veniţi la faţa locului. Imaginile suprinse de camera de supraveghere arată că, în numai şase minute, victima a încasat 51 de lovituri cu bastoane telescopice, picioare sau pumni în cap și corp. Până acum, nici unul dintre agresori nu a fost pus sub acuzare. Copăceanu a fost arestat în 31 decembrie 2019 sub acuzaţia de tentativă de omor, iar ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

 

Citește și:

Imagini șocante cu un tânăr bătut de un taximetrist și lăsat pe stradă, în București

Ernest a fost atacat pe stradă din cauza emisiunilor sale: «Am avut momente neplăcute»


 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1