Bărbat reţinut după ce a recrutat mai multe tinere prin metoda loverboy şi le-a obligat să se prostitueze

prostituata.jpg

prostituata
Bărbatul urmează să fie prezentat marţi, Tribunalul Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile
Foto: Arhiva Click!

Un bărbat a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Călăraşi după ce în ultimii şase ani a recrutat mai multe tinere prin metoda loverboy şi le-a obligat să practice prostituţia în Germania, Elveţia şi Marea Britanie.

Procurorii din Călăraşi au reţinut un bărbat pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism. Bărbatul le-a sedus pe tinere, apoi le-a obligat să practice prostituția în mai multe țări.
 
“În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2015 - prezent, inculpatul a recrutat, prin utilizarea metodei de inducere în eroare loverboy, mai multe persoane vătămate pe care le-a exploatat prin determinarea la practicarea prostituţiei pe teritoriul Germaniei, Elveţiei şi Marii Britanii”, se arată în comunicatul DIICOT. 
 
Sursa citată menţionează că la data de 12 ianuarie, procurorii DIICOT Călăraşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Călăraşi au făcut patru percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi, în urma cărora au fost ridicate sumele de 45.530 de lei, 7.740 de euro, cinci telefoane mobile şi un autoturism.  Bărbatul urmează să fie prezentat marţi, Tribunalul Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1