Bărbat, prins cu droguri în valoare de 10.000 euro

Ultima actualizare:

Un bărbat din Bucureşti a fost arestat pentru trafic de droguri. Bărbatul a fost prins când avea asupra sa droguri de 10.000 de euro.

"La data de 20.04.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Enescu Dan Cătălin pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că la data de 19.04.2016, inculpatul a deținut, pentru vânzare, 2 pachețele din material plastic ce conțineau cantitatea netă de 98,78 grame cocaină. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 10.000 de euro", se arată în comunicatul DIICOT.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul a procurat drogurile din Spania intenționând să le comercializeze pe raza municipiului București.

Miercuri, Tribunalul Bucureşti a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile, informează România TV.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net