Bărbat posibil înecat, căutat de trei zile în apele râului Ialomiţa. Ajutoarele nu l-au găsit

Ultima actualizare:

    Căutările s-au încheiat fără succes
Căutările s-au încheiat fără succes

Scafandri din cadrul ISU "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov şi echipaje de la ISU Ialomiţa au participat, sâmbătă, pentru a treia zi consecutiv, la căutarea unui bărbat despre care există suspiciunea că s-ar fi înecat în apele râului Ialomiţa, căutările încheindu-se fără rezultat. Bărbatul a plecat de acasă în 10 ianuarie şi de atunci nu a mai fost văzut.

Conform ISU Ialomiţa, la căutările bărbatului posibil înecat în râul Ialomiţa au participat, sâmbătă, Garda de Intervenţie Slobozia cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o barcă pneumatică şi un echipaj de scafandri din cadrul ISU "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov.

Căutările în apele râului Ialomiţa au început joi, la solicitarea Poliţiei. Pompierii au fost chemaţi să participe la căutarea unui bărbat, despre care există informaţii că în data de 10 ianuarie a plecat voluntar de la domiciliul său. 

„Potrivit solicitării, echipajele de căutare salvare din cadrul celor două inspectorate vor efectua misiuni de căutare  în municipiul Slobozia, pe râul Ialomiţa, zona dintre podul de cale ferată Ciulniţa (Privighetoarea)- podul pietonal Bora”, transmitea, la acel moment, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Sâmbătă, 23 ianuarie, a treia zi de căutări, s-a încheiat fără rezultat, conform news.ro.

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net