Bărbat operat de urgență, după ce a fost atact de urs: "Animalul a muşcat de mai multe ori din craniul victimei"

Ultima actualizare:

    foto: Pixabay.com
foto: Pixabay.com

Un bărbat care sâmbătă după amiază a fost atacat de un urs, în apropiere de Şugaş Băi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la cap, după ce animalul a muşcat de mai multe ori craniul victimei. De asemenea, un urs a intrat în casa fostului primar din Băile Tuşnad, unde a provocat pagube materiale.

Atacul s-a produs sâmbătă seară asupra unui bărbat de 50 de ani care se afla între Şugaş Băi şi Sfântu Gheorghe. Conform presei locale, victima ar fi ieşit să alerge, când a fost atacată de urs. Bărbatul a suferit multiple plăgi în zona capului, a scalpului, în zona umărului, în zona spatelui, în zona toracală abdominală. După ce a fost stabilizată, victima a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc pentru a i trata leziunile craniului.Duminică, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Csaba Borboly, a făcut publice date despre starea victimei. „Neurochirurgul spitalului judeţean a efectuat intervenţia chirurgicală la nivelul craniului. Ursul a muşcat de mai multe ori în craniul victimei. Din cauza muşcăturii a fost împins osul temporal stâng şi a rupt şi cavitatea occipitală. Starea pacientului este stabilă”, a scris preşedintele CJ Harghita.

Csaba Borboly a publicat de asemenea o fotografie în care apare o cameră devastată, imaginea fiind însoţită de o explicaţie conform căreia duminică dimineaţă, în Băile Tuşnad, un alt urs a provocat pagube în casa fostului primar lui György József.


    Camera devastată de ursfoto: Facebook
Camera devastată de ursfoto: Facebook

Citește și:

VIDEO Urs lovit în plin de o mașină pe șosea. Momentul impactului a fost filmat

EXCLUSIV În pădurile astea a fost ucis ursul Arthur! Ce spun localnicii din Ojdula despre cazul care a scandalizat opinia publică

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net